Μπέττυ Μαγγίρα: Η επικοινωνία με τον Λάτσιο μετά την αποχώρησή του από το Open
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Η επικοινωνία με τον Λάτσιο μετά την αποχώρησή του από το Open

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι ξέρουμε, συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει».

Και πρόσθεσε: «Όπως με ρώτησαν κι άλλοι συνάδελφοί σας, δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά ο ένας στην εκπομπή του άλλου. Κοιτάμε να πηγαίνουμε στα άλλα κανάλια για να έρχονται και άνθρωποι από τα άλλα κανάλια σε εμάς».

beti-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά θα τα πούμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε εμείς και πάμε να προχωρήσουμε με αλλαγές. Ακόμα δεν έχω κάνει συζητήσεις. Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Όταν ρωτήθηκε για το Shopping Star μιας και ακούστηκε ότι εκείνη θα το παρουσιάσει, η Μπέττυ Μαγγίρα, είπε: «Μπράβο που ακούστηκε… Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανένα το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Από εκεί και πέρα αν αποδεχτώ κι αν απορρίψω είναι δικό μου θέμα και με τον εκάστοτε που μου κάνει την πρόταση. Προς το παρόν βρίσκομαι στην πρωινή ζώνη. Κούτσου κούτσου θα φτάσουμε και στην βραδινή».

beti-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved