Η εξομολόγηση του Λεζέ: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»
Media

Η εξομολόγηση του Λεζέ: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»

Ο Μάρκος Λεζές μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα, για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια και την απόφασή του να αποσυρθεί από τον χώρο.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011, με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Υπήρξα πάντα το “μαύρο πρόβατο” γιατί μου έκλεβαν τα ένσημα και επειδή μιλούσα δεν με έπαιρναν σε δουλειές».

Και πρόσθεσε ο Μάρκος Λεζές για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Πήγα να κάνω εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο του προστάτη προχωρημένο. Δόξα τω θεώ πάω καλά, αλλιώς θα είχα ταξιδέψει».

lezes12.jpg

Και αποκάλυψε ο ηθοποιός για την απόφασή του να ζήσει για λίγο - για ένα μήνα - την ασκητική ζωή: «Έφυγα και πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος για έναν μήνα. Βρήκα έναν γέροντα εκεί και μου λέει ” άργησες Μάρκο, σε περίμενα”, το απαντάω “με ξέρεις;” και μου απαντάει “ε βέβαια, έλα να σε φιλοξενήσω στο κελί μου”. Σκέφτηκα διάφορα εκείνη την στιγμή και εκείνος με είδε και μου λέει ” δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι” και έτσι πήρα την απόφαση να πάω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved