Μενεγάκη: Παραλίγο να την πατήσει! Το μήνυμα δήθεν από τα ΕΛΤΑ –Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθα
Media

Μενεγάκη: Παραλίγο να την πατήσει! Το μήνυμα δήθεν από τα ΕΛΤΑ –Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθα

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα μήνυμα και ήταν απάτη!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σήμερα, 17 Μάη ανέφερε ότι παραλίγο να την πατήσει με ένα μήνυμα που έλαβε και ήταν δήθεν από τα ΕΛΤΑ και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως να παρήγγειλε κάτι τα παιδιά της… ευτυχώς όμως που δεν άνοιξε το μήνυμα γιατί μετά από δύο μέρες ενημερώθηκε ότι ήταν απάτη και αναφώνησε: «Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθαν»!

eleni-(1).jpg

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), για δήθεν αποστολές και παραδόσεις σε δέματα, ώστε να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και να παραβιάσουν τραπεζικούς λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράφει: «Το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία σας για την αποστολή... και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο. Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο Κέντρο Διαλογής Αθηνών μέχρι να επιβεβαίωσετε τα στοιχεία σας».

Η Ελένη ανέφερε « αν πας όμως στον αποστολέα, δεν βλέπεις ΕΛΤΑ κάτι αλαμπουρνέζικα… και επίσης από κάτω βλέπεις χιλιάδες ονόματα γιατί έχουν στείλει το ίδιο μήνυμα σε πολλούς…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω πως πήγε η Ελένη Μενεγάκη να την πατήσει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved