Ντίνα Μιχαηλίδου: Η πιο δύσκολη σκηνή της στους Παγιδευμένους & η τραγική ιστορία που την ενέπνευσε
Media

Ντίνα Μιχαηλίδου: Η πιο δύσκολη σκηνή της στους Παγιδευμένους & η τραγική ιστορία που την ενέπνευσε

Η Ντίνα Μιχαηλίδου υποδύεται στη σειρά Παγιδευμένοι την Ειρήνη Ροδίτη, μία χαροκαμένη μάνα που έχει χάσει άδικα την κόρη της. 

Η σπουδαία ηθοποιός, σε συνέντευξή της μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από την πιο δύσκολη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει. Όπως αποκαλύπτει, αυτή η σκηνή ήταν όταν χρειάστηκε να θρηνήσει την κόρη της βάσει σεναρίου, κάτι που είχε βιώσει και η θεία της στην πραγματικότητα, κάτι που τη στιγμάτισε αλλά συγχρόνως τη βοήθησε για να αποδώσει όσο πιο αληθινά γινόταν τον ρόλο της...

Πρωταγωνιστείτε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Τι έχετε αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία;

Τα οφέλη είναι πολλά! Κατ’ αρχάς, έχω κερδίσει μία πολύ σπουδαία συνεργασία και βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ, από αυτά που αφήνουν εποχή. Επίσης, οι συνεργάτες μου είναι όλοι εξαιρετικό! και δουλεύω σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολη.

Τι πιστεύετε ότι αγαπούν οι τηλεθεατές στη σειρά;

Την ανθρώπινη πλοκή, που τους κάνει να ταυτίζονται με τα γεγονότα, τα οποία είναι ρεαλιστικά. Ακόμη, η σειρά έχει πάρα πολύ καλούς ερμηνευτές και η σκηνοθεσία είναι σχεδόν αμερικανική, γρήγορη, έντονη, δεν καθυστερεί, δεν κουράζει. Επίσης, η παραγωγή είναι απίστευτα προσεγμένη.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι υπάρχουν ανατροπές από την πρώτη στιγμή;

Ναι, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς πού θα πάει η ιστορία. Το σενάριο είναι πολύ σοφά μελετημένο και δημιουργεί την αίσθηση του μυστήριου. Επίσης, μιλάμε για μία ανθρώπινη ιστορία, δεν είναι νοσηρό το σενάριο, δεν είναι θρίλερ και δεν αναφέρεται σε μία άγνωστη εγκληματικότητα. Όσα περιγράφονται θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας. Οι ήρωες είναι κοινοί άνθρωποι που έχουν μπλεχτεί σε ένα «γρανάζι». Όλα ξεκίνησαν από μία λάθος κίνηση και καταλήγουν στο χάος.

Τι ξεχωρίζετε στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη που υποδύεστε;

Είναι ένας ρόλος που δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Είναι ένας πολύ πονεμένος και δυνατός άνθρωπος, με ηθική. Αγαπάει πολύ τον άντρα της, την οικογένειά της, την ίδια τη ζωή. Είναι μία κλασική Ελληνίδα μητέρα που μπορεί να αντέξει όλο αυτό το κακό και να τα βγάλει πέρα.

Ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη σκηνή που έχετε γυρίσει;

Ήταν η στιγμή που θρηνώ για τον θάνατο της κόρης μου.

Ήταν συγκλονιστική η σκηνή που είδατε νεκρή την κόρη σας και αρνιόσασταν ότι ήταν το παιδί σας...

Αυτό έχει συμβεί στην πραγματικότητα στη θεία μου. Δεν ήθελε να αποδεχθεί τον θάνατο του παιδιού της και έγιναν πολλά περίεργα και άσχημα πράγματα.

Το στοιχείο αυτό το βάλατε εσείς στον ρόλο ή υπήρχε στο σενάριο;

Υπήρχε στο σενάριο και όταν το διάβασα είπα στη Βίκυ Μανώλη ότι γνωρίζω μια τέτοια κατάσταση. Ήταν απίστευτη σύμπτωση. Βέβαια, πρέπει να πω ότι δεν ήμουν δίπλα στη γυναίκα όταν αρνιόταν να αποδεχθεί ότι το παιδί της πέθανε και για τη συγκεκριμένη σκηνή έβαλα τις δικές μου αντιδρασεις. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved