Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τους αγαπημένους μας ήρωες
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τους αγαπημένους μας ήρωες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Ο Σίμος κάνει σχέδια για την «Πλατανιώτισσα» και το εμφιαλωτήριο που θα φτιάξει στο χωριό

ενώ ο Βάρσος κάνει μια μεγάλη δωρεά στον Πλάτανο και ταυτόχρονα «εφοδιάζει» τον Σώτο με κάμποσες από τις γνωριμίες του, που θα βοηθήσουν τους Πλατανιώτες να βολευτούν για… μια ζωή. Ο Θοδωρής, πάλι, είναι αποφασισμένος να «ξεβολευτεί» και να κόψει τον δεσμό του με την Αγγέλα, για να μπορέσει να βρει τον εαυτό του.

platanos-(14).webp

Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και αποχαιρετάει τον Σώτο και το χωριό. Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τους αγαπημένους μας ήρωες, που, χωρίς να το ξέρουν, ετοιμάζονται να πούνε ένα ακόμη γλυκόπικρο αντίο, σε ένα πρόσωπο που αγάπησαν, κατά πως φαίνεται, πολύ.

platano-(5).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο μισός Πλάτανος ετοιμάζεται για ταξίδι στην Αίγυπτο με την… ευγενική χορηγία του Ηλία, που προσπαθεί να κάνει «στροφή» στον καλύτερο εαυτό του. Την ίδια ώρα ο παπάς μας κάνει «στροφή» στην παλιά του… ξινίλα, αφού, όπως φαίνεται, άλλο δρόμο ήθελε να διαλέξει στη ζωή του και άλλον αναγκάστηκε να ακολουθήσει. Κι ενώ η Σύλβια παλεύει να παρηγορήσει τον γιο της που είναι σε μαύρα χάλια, ο Βάρσος και η Μάρμω χαίρονται τα δισέγγονά τους και έρχονται όλο και πιο κοντά.

platano-(18).jpg

Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της αλλιώς και επικοινωνεί μόνο με τον Τζώρτζη, ελπίζοντας όλοι όσοι ξέρουν την αλήθεια γι’ αυτό που της συμβαίνει να κρατήσουν το μυστικό της. Μόνο που στον Πλάτανο κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πολύ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved