Εκλογές - Μενεγάκη: Τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο γραμματοκιβώτιο και η ψήφος με τα παιδιά
Media

Εκλογές - Μενεγάκη: Τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο γραμματοκιβώτιο και η ψήφος με τα παιδιά

Εκλογές 2023: Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή της στις εκλογές και αποκάλυψε ότι στην οικογένειά της ο καθένας ψηφίζει διαφορετικό κόμμα, τόνισε ότι μέσα στη βδομάδα έλαβε σταυρωμένα ψηφοδέλτια και… δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πηγαίνει στο εκλογικό τμήμα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν ήμουν πιο μικρή και έπρεπε να ψηφίσω καθόμουν και σκεφτόμουν, ο παππούς μου ψηφίζει αυτό, η γιαγιά μου εκείνο, η μάνα μου το άλλο… Εν τω μεταξύ στα σόγια μας ο καθένας ψηφίζει και κάτι άλλο…»!

Και στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι βρήκε στο γραμματοκιβώτιό της σταυρωμένα ψηφοδέλτια: «Παιδιά, μας ήρθανε το σπίτι μας ψηφοδέλτια με σταυρό πάνω… Ανοίγω τον φάκελο και λέω « α, πολλά! Θα είναι από όλα τα κόμματα» και τα ανοίγω και βλέπω 15 ψηφοδέλτια ίδια… θα είπαν ότι είμαστε μεγάλο σόι…»!

menego-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς πάμε στο εκλογικό τμήμα με τα παιδιά, μπαίνει ο ένας και ο άλλος κάθεται έξω με τα παιδιά και μετά βγαίνει ο ένας και μπαίνει ο άλλος και κάθεται με τα παιδιά…!»

Όσο για το τι ώρα πάει να ψηφίσει;

Η Ελένη ανέφερε: «Εγώ δεν έχω ώρα, ό,τι ώρα μου έρθει θα πάμε…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη και όλα όσα αποκάλυψε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved