Media

Μάνος Νιφλής: Η οικογενειακή σχέση του με το ρεμπέτικο τραγούδι και η υπόκλιση Καμπουράκη

Gossip-tv Team

Ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής αναφέρθηκε στην οικογενειακή του σχέση με τον τραγουδιστή του ρεμπέτικου τραγουδιού που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής του.

Μία σπάνια προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Μάνος Νιφλής στον αέρα της εκπομπής του στο Open. Καθώς παρέδιδε σκυτάλη στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη, ως μουσική υπόκρουση έπαιζε το ρεμπέτικο τραγούδι του Αντώνη Καλυβόπουλου, «Πέντε μάγκες στον Περαία».

Εκείνη την ώρα φώναξε στο πλατό τον Δημήτρη Καμπουράκη που αγαπά τα ρεμπέτικα και τον ρώτησε αν γνωρίζει το τραγούδι.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκρίθηκε πως φυσικά και το γνωρίζει με τον Μάνο Νιφλή να αποκαλύπτει περισσότερα για τον θείο του Αντώνη Καλυβόπουλο, τον τραγουδιστή του συγκεκριμένου ρεμπέτικου.

kampourakis.jpg

«Ο Αντώνης Καλυβόπουλος, να σου πω ποιος είναι; Είναι ο αδελφός του παππού μου, του Σταύρου. Αλλάξανε σε Νιφλής το επίθετο όταν ήρθαν από τη Μικρά Ασία. Νιφλής ήταν το ψευδώνυμό τους» είπε ο Μάνος Νιφλής.

«Υποκλίνομαι! Το παρελθόν μας έχει μεγάλη σημασία» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον διάλογό τους να κλείνει κάπως έτσι.

Ο Μάνος Νιφλής συμπλήρωσε μετά πως ο θείος του είχε ηχογραφήσει κρυφά το τραγούδι αλλά σε ένα γλέντι παίχτηκε και μέσα ακούγεται ο μαέστρος να λέει το όνομά του και έτσι αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι ήταν τραγουδιστής!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved