Στηβ Κακέτσης: Συγκλονίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει»
Media

Στηβ Κακέτσης: Συγκλονίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει»

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και έκανε δηλώσεις για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή.

«Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ που δεν ξέρω και εγώ τι να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει.

1684509221089-592491229-stiv.PNG

Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

«Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα τού στάθηκε στις άσχημες στιγμές του».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved