Ελένη Μενεγάκη: Έτσι πέρασε την ονομαστική της γιορτή
Media

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι πέρασε την ονομαστική της γιορτή

H Ελένη Μενεγάκη είχε χθες, 21 Μαΐου την ονομαστική της γιορτή και αποκάλυψε πως πέρασε!

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε καταδιασκέδασε με την οικογένειά της το Σάββατο και όχι την Κυριακή που ήταν η γιορτή της μιας και ήταν η μέρα των εκλογών και ήθελε να κάτσει στο σπίτι της και να δει τα αποτελέσματα.

eleni-(4).jpg

Η Ελένη ανέφερε: «Ξεκίνησα από την Παρασκευή με χορό και τραγούδι, διασκέδασα και το Σάββατο και την Κυριακή χαλαρά στο σπίτι… Ήξερα και ποιοι θα μου στείλουν μήνυμα και θα τους απαντήσω και κάποιο άλλοι μου έστειλαν που είχα καιρό να τους ακούσω και χάρηκα πολύ»!

Και φυσικά ο λόγος που δεν γιόρτασε ανήμερα τη γιορτή της δεν είναι μόνο οι εκλογές, αλλά κάποιοι από την οικογένειά της ήθελαν να δουν τον Ολυμπιακό.

Και τόνισε ότι έκατσε στο σπίτι, απάντησε σε μηνύματα και είδε πολλές ενημερωτικές εκπομπές, ιδίως την ώρα των exit polls και μετά...

Να σας θυμίσουμε ότι την Παρασκευή η κόρη της, Μαρίνα τη ρώτησε τι θα ψηφίσει:

«Σας έχουν ρωτήσει τα παιδιά σας τι θα ψηφίσετε; Η δικιά μου η μικρή κόρη πού τα ακούει και με ρωτάει; Στο σχολείο τα ακούει; Εμένα μου πέταξε δύο ονόματα, δεν σας είπα ότι τα ξέρει όλα. Εκεί στο κρεβάτι το βράδυ που πάμε να πέσουμε για ύπνο με άφησε με το στόμα ανοιχτό… 8 χρονών τι με ρωτάει; Μαμά θα ψηφίσεις; Και της λέω βεβαίως παιδί μου… Όλοι πρέπει να ψηφίζουμε! Με ρώτησε τι θα ψηφίσω. Δε θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα ακόμα.»!

Και συνέχισε λέγοντας η παρουσιάστρια: «Μου λέει “δε θα μου πεις;” Λέω “όχι”. Στην τάξη της κάνουν κάθε μήνα κάτι εκλογές και τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου λέει “όχι”. “Έ, άρα της λέω εμένα γιατί με ρωτάς; Είσαι πολύ μικρή ακόμη για τέτοια”»!

Και πρόσθεσε: «“Πάντως εγώ μου λέει αν ψήφιζα θα ψήφιζα…” Και μου είπε ένα όνομα. Της λέω “γιατί παιδί μου;” Μου είπε ότι της αρέσει το όνομα. Να ξέρετε για τα 8χρονα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved