Κάνε ότι κοιμάσαι: Το gossip-tv στην προβολή του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου της σειράς
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Το gossip-tv στην προβολή του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου της σειράς

Το gossip-tv έδωσε το παρών στην πολύ ζεστή και ατμοσφαιρική βραδιά που διοργάνωσε η ΕΡΤ για την προβολή του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι

Το ραντεβού είχε δοθεί απόψε (25/5) στο σινέ Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή, πολύ κοντά στο Ραδιομέγαρο και οι πρωταγωνιστές μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της πολύ καλής αυτής τηλεοπτικής δουλειάς ήταν, μαζί φυσικά με την ΕΡΤ οι οικοδεσπότες της βραδιάς.

Στον θερινό κινηματογράφο προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που σηματοδοτεί και το φινάλε της για τη φετινή σεζόν, το οποίο διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν και εξεπλάγησαν από το τελευταίο αυτό επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές με το αίσθημα της ανυπομονησίας για το τι πρόκειται να δουν από τη νέα σεζόν.

Φυσικά, από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος μάλιστα είχε κοντά του έναν πολύ καλό του φίλο, εδώ και χρόνια, τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος ήθελε να δει και εκείνος, μαζί με τους δημοσιογράφους το grand finale της σειράς.

Αμέσως μετά το τέλος της προβολής, οι ηθοποιοί και γενικότερα οι συντελεστές της σειράς δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και πολλούς ακόμα να κάνουν δηλώσεις αλλά και να στήνουν πηγαδάκια για τα νέα της ερχόμενης σεζόν τόσο καλλιτεχνικά όσο και τηλεοπτικά.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved