Litsa.com: Το reunion μετά από 15 χρόνια – Ποια σκηνή τους συγκινεί έως και σήμερα
Media

Litsa.com: Το reunion μετά από 15 χρόνια – Ποια σκηνή τους συγκινεί έως και σήμερα

Πέρασαν 15 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, Litsa.com. Η Σοφία Φαραζή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η Δήμητρα Κολλά, οι πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς, μοιράστηκαν με το «Πάμε Δανάη!» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Το ημερολόγιο έγραφε 2008 όταν έπαιξαν για πρώτη φορά στον αέρα οι ιστορίες και τα… διλήμματα της «Λίτσας», της «Μαρίνας» και της «Γιώτας», των τριών φίλων που εργάζονταν σε κομμωτήριο στο Μπουρνάζι και κατάφεραν στη δεύτερη σεζόν της σειράς να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να ανοίξουν το δικό τους κομμωτήριο.

«Ξέρεις ότι έχεις μεγαλώσει όταν κάνεις reunion για σειρά που έχεις παίξει πριν 15 χρόνια», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, συμπληρώνοντας πως ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πρώτη συνάντησή τους ήταν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου τους άλλαξαν τα μαλλιά. Τότε η Σοφία Φαραζή χρειάστηκε να κάνει τρύπες στα αυτιά, γιατί δεν είχε.

«Ήταν μία σκηνή που η «Λίτσα» τα είχε κρυφά με τον «Ηλία». Ένιωθα πολύ προδομένη σαν ρόλος και έκανα μούτρα», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με την Σοφία Φαραζή να αποκαλύπτει πως η σκηνή αυτή βγήκε με τη δεύτερη μέρα γυρισμάτων επειδή γελούσαν.

Εκείνο που προβλημάτιζε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν το πως θα αποτυπώσει τη μακροχρόνια φιλία της «Λίτσας» και της «Μαρίνας» στη σειρά. «Σε μία σκηνή έριξα κανονικό χαστούκι στην Σοφία και είπα από μέσα μου ότι καταστράφηκε η σχέση μας. Από εκείνη την στιγμή γίναμε φίλες», είπε.

litsacom.jpg

«Με εσάς τις δυο είναι τέτοιο το δέσιμο, που θα είστε για πάντα οι καλύτερες μου φίλες. Σε ένα γύρισμα έχω κάνει ανάστα όλο το συνεργείο, γιατί έπρεπε να πω τον καφέ σε μία πελάτισσα και δεν ήταν σωστά γυρισμένος», είπε η Δήμητρα Κολλά.

«Σε κάποιες σκηνές είχαμε έναν τάρανδο που έτριζε και πηγαναμε τις σκηνές χωρίς παύσεις για να μην το ακούμε και γελάμε», συμπλήρωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Ακόμη, έπρεπε να οδηγούν μηχανάκι στο Περιστέρι χωρίς να ξέρουν, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν διάφορα αστεία περιστατικά στο σετ.

«Σε μία σκηνή μου είχαν βάλει σημάδι για το που να σταματήσω το μηχανάκι. Σταμάτησα πιο πριν και με πολύ στυλ το έφερα με τα πόδια», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Στα γυρίσματα των σκηνών των εγκαινίων του νέου κομμωτηρίου η Σοφία Φαραζή είχε πιει λίγο ενώ η Δήμητρα Κολλά θυμάται πως σε εκείνο το γύρισμα είχε βραχεί τουλάχιστον 3 φορές και είχε ψύχρα.

Για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η αγαπημένη της σκηνή είναι στο τελευταίο επεισόδιο, ενώ η Σοφία Φαραζή μίλησε για το πόσο της λείπει η Ελισάβετ Ναζλίδου, η τηλεοπτική της μητέρα.

LITSA.COM9.jpg

«Έχω κλάψει όσες φορές βλέπω σε επανάληψη τη σειρά με την Ελισάβετ Ναζλίδου. Είναι από τις απώλειες που μας έχουν στοιχίσει», είπε.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε σε ένα γύρισμα που έπρεπε να κάνει τη μεθυσμένη, γιατί όπως εξήγησε «αυτές οι σκηνές ακροβατούν στο να βγουν αστείες», ενώ υποστήριξε πως πάντα θα την δυσκολεύουν οι ερωτικές σκηνές.

Μπορεί να πέρασαν 15 χρόνια από την προβολή των δύο σεζόν της σειράς, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν τη ξέχασαν, αφού μέχρι και σήμερα αποκαλούν τις πρωταγωνίστριες με τα ονόματα των χαρακτήρων που υποδύθηκαν. Το δεύτερο όνομα της Σοφίας Φαραζή θα είναι πάντα… Λίτσα, ενώ η Δήμητρα Κολλά ανέφερε πως όσα χρόνια και να περάσουν ακόμα θα μιλάνε για την «Γιώτα» και θα της ζητάνε να τους πει τον καφέ και τα χαρτιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved