Μελέτης Ηλίας: «Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα παιδιά του, το πώς αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητά του αλλά και για τις ενοχές που νιώθει.

Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τις ενοχές που νιώθει ως γονιός που εργάζεται αρκετές ώρες και αναγκάζεται να λείπει από κάποιες σημαντικές στιγμές των παιδιών του και την προσπάθεια που κάνει πια για να είναι εκεί.

«Νόμιζα ότι θα ηρεμήσει λίγο το πρόγραμμα μου αλλά ακόμα δουλεύω πολύ. Κάποιες μέρες που έχω χρόνο προσέχω την εμφάνιση μου, κάποιες άλλες ξεχνάω που είναι ο καθρέφτης του σπιτιού μου».

Εξηγεί πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά του την δημοσιότητα που συνοδεύει το επάγγελμα του.

«Τα παιδιά μου περνάνε διάφορες φάσεις με τη δημοσιότητα: στην αρχή ήταν κάτι καινούριο, μετά παράξενο, τώρα είναι κάτι ενοχλητικό. Είναι αφοπλιστική η ειλικρίνεια που έχει η απάντηση: ‘’δεν περνάς χρόνο μαζί μου’’. Είτε νιώθεις ‘’σκουπίδι’’ είτε λες αφήνω στην άκρη τη δουλειά».

meletis-ilias-500-1200x720-1.webp

«Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο»
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Άκου ποιος μιλάει» ενώ αναφέρεται στη φιλία του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Στην ταινία ‘’Άκου ποιος μιλάει’’ πρωταγωνιστώ και κάνω την παραγωγή μαζί με τον Θοδωρή Νιάρχο που την σκηνοθετεί και υπογραφεί το σενάριο. Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων».

Αναφέρεται στην ψυχοθεραπεία που έχει κάνει τόσο ο ίδιος όσο μαζί με τη σύζυγό του και την απόφαση τους να επιστεφθούν παιδοψυχολόγο με την 13χρονη κόρη τους.

«Τα παιδιά σε πολύ τρυφερή ηλικία πέρασαν 2 χρόνια εγκλεισμού. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέσα τους. Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο για να μην τα χειριστούμε με άγνοια της κατάστασης».

Μιλά για το πώς αντιμετωπίζει την περίοδο της προεφηβείας των παιδιών του.

«Έχω καλή πρόθεση απέναντι στα προβλήματα των παιδιών αλλά ο τρόπος μου είναι λάθος στην αντιμετώπιση της προεφηβείας. Μαθαίνω με τη βοήθεια της επιστήμης να δείχνω κατανόηση και υπομονή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved