Ο Όρκος - Λένα Παπαληγούρα: «Η Εριέττα ξέρει πολλά αλλά λέει λίγα»
Media

Ο Όρκος - Λένα Παπαληγούρα: «Η Εριέττα ξέρει πολλά αλλά λέει λίγα»

Πολλοί ήρωες δεν είναι όπως φαίνονται στη σειρά της Τίνας Καμπίτση και ένας από αυτούς είναι η Εριέπα. Η ηρωίδα της Λένας Παπαληγούρα έχει κρυμμένα μυστικά και στον επόμενο κύκλο του «Ορκου» θα ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα της όταν κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Η εξαιρετική ηθοποιός μιλά στο TV24 για την κοινωνική σειρά της EPT 1 και τα καλοκαιρινά της πλάνα.

Πρώτη φορά γιατρός!

«Δύσκολο εγχείρημα, θαυμάζω πολύ τους γιατρούς, θεωρώ πως κάνουν ένα λειτούργημα και μου αρέσει πολύ η ανθρωπιστική ματιά που έχει το επάγγελμα. Ισως σε μια άλλη ζωή να μπορούσα να γίνω γιατρός. Για να μπορέσουν φυσικά οι γιατροί να ανταποκριθούν στα όσα βλέπουν αναγκάζονται να είναι σκληροί. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να έρχονται σε επαφή με τον θάνατο».

Ψύχραιμη και σκληρή είναι και η ηρωίδα σου γενικότερα!

«Μέχρι στιγμής. Αυτό που μου άρεσε στην Εριέπα που μου έφτιαξε η Τίνα Καμπίτση είναι οι ανατροπές που θα συμβούν στους επόμενους κύκλους που θα έρθουν το φθινόπωρο. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Θα συμβούν πολλά στην Εριέπα. Με κυνηγούν οι ηρωίδες που τουε συμβαίνουν πολλά. Δεν μου έχει τύχει και κάποια φυσιολογική... (γέλια)».

orkos.jpg

Αυτό όμως δεν είναι το γοητευτικό στο επάγγελμά σου;

«Το πολύ γοητευτικό είναι ότι φαινομενικά είναι πολύ ψύχραιμη. Αργεί να ξεδιπλωθεί ο χαρακτήρας της γιατί είναι επιλογή της να ξέρει πολλά αλλά να λέει λίγα. Είναι κομβικό πρόσωπο για την ιστορία και στον δεύτερο-τρίτο κύκλο συνεχώς θα καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις».

Υπάρχει περίπτωση να είναι μπλεγμένη με το κύκλωμα;

«Δεν θέλω να κάνω σπόιλερ, ωστόσο θέλω να πω ότι ξέρει πολλά! Και επίσης αυτό που έχει στο πόδι δεν είναι τυχαίο. Είναι απλά ένα χαρακτηριστικό της ηρωίδας. Εχει απόλυτα να κάνει με την πλοκή. Γενικά έχει δρόμο η σειρά».

orkos-(5).jpg

Η σχέση της με τον Ραφαήλ πώε θα εξελιχθεί;

«Είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση γιατί αυτοί οι δυο δεν είναι ουσιαστικά μαζί. Δεν έχουν χτίσει μια κανονική σχέση. Βιώνουν κάτι πολύ σύγχρονο. Συμβαίνει άνθρωποι που δουλεύουν πολύ, να έχουν μεταφέρει τα σπίτι τους στη δουλειά και να αναπληρώνουν κενά στα ζωή τους με ανθρώπους από το περιβάλλον τους. Υπάρχει τρομερή αγάπη μεταξύ τους και θα δούμε πως είναι στενά συνδεδεμένοι. Αυτή η σύνδεση δεν θα χαθεί ποτέ, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως ο Ραφαήλ πρέπει να προχωρήσει. Θα δούμε επίσης πρόσωπα από το παρελθόν να επιστρέφουν...»

Πηγή: TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved