Ο Όρκος - Λένα Παπαληγούρα: «Στους επόμενους κύκλους το παρελθόν θα έρθει στην επιφάνεια»
Media

Ο Όρκος - Λένα Παπαληγούρα: «Στους επόμενους κύκλους το παρελθόν θα έρθει στην επιφάνεια»

Πολλοί ήρωες δεν είναι όπως φαίνονται στη σειρά της Τίνας Καμπίτση και ένας από αυτούς είναι η Εριέπα. Η ηρωίδα της Λένας Παπαληγούρα έχει κρυμμένα μυστικά και στον επόμενο κύκλο του «Ορκου» θα ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα της όταν κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Η εξαιρετική ηθοποιός μιλά στο TV24 για την κοινωνική σειρά της EPT 1 και τα καλοκαιρινά της πλάνα.

Λέγεται πως η Εριέττα θα είναι εκείνη που θα αποτρέψει στο μέλλον τον Φίλιππο από την έρευνα που κάνει. Ηδη την είδαμε να το προσπαθεί...

«Το κίνητρό της είναι να μην μπλέξει ο Φίλιππος γιατί τον αγαπάει πολύ».

Και έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τη Μαριτίνα.

«Ναι, είναι φίλες. Το πιο βασικό είναι ότι ξέρει πολύ καλά η Εριέττα πόσο μπορεί να μπλέξει ο Ραζής. Δεν του περνάει καν από το μυαλό πόσο μπλεγμένος μπορεί να βρεθεί».

orkos-(5).jpg

Στη διαδρομή του Φίλιππου στο δικαστήριο, η Εριέττα θα είναι εκεί;

«Θα είναι εκεί, μέχρι το σημείο που δεν θα μπορεί να είναι αλλά γι’ αυτό το γεγονός μπορεί και να μην ευθύνεται η ίδια. Στους επόμενους κύκλους το παρελθόν θα έρθει στην επιφάνεια».

Τι θα ήθελες να κερδίσει στο τέλος της σειράς; Η πραγματική αγάπη ή η δικαιοσύνη;

«Πιστεύω ότι αυτά τα δύο συμβαδίζουν με έναν τρόπο, θα υπάρξει δικαίωση και η ηρωίδα μου θα πάρει γενναίες αποφάσεις για τη ζωή της. Είναι μυστηριώδες αυτό το πρόσωπο. Ηταν επιθυμία της Τίνας αλλά και του Χρίστου Γεωργίου, του σκηνοθέτη μας, να αργήσουμε να καταλάβουμε την Εριέττα».

orkos.jpg

Και από την Εριέπα, στην Ηλέκτρα του Σοφοκλή!

«Αυτό το καλοκαίρι θα πάμε την Ηλέκτρα σε μια μεγάλη περιοδεία που θα καταλήξει στο Ηρώδειο. Η σκηνοθεσία είναι της Λίλλυς Μελεμέ και παίζουν ακόμα οι Στρατής Χατζησταματίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέπα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε και Πάρης Λεόντιος».

Αλλα τηλεοπτικά πλάνα έχετε;

«Συζητάω διάφορα αλλά όλα είναι σε πρώιμο στάδιο. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι πως την επόμενη χρονιά θα συνεχίσουμε το “Κουκλόσπιτο" με τον Γιώργο Χριστοδούλου και πως θα έχω μια μικρή συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του ''Μaestro'', Με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μου το προτείνει και χάρηκα πολύ γιατί μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά. Χάρηκα και για την πορεία που έχει, θα υποδυθώ την αδερφή του Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης)».

Πηγή:TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved