«Δεν μου αρέσει τηλεοπτικά η Μακρυπούλια, έχει τουπέ! Λυπάμαι για τη Σολωμού»!
Media

«Δεν μου αρέσει τηλεοπτικά η Μακρυπούλια, έχει τουπέ! Λυπάμαι για τη Σολωμού»!

Η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, και αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού για συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.  

 

Η Ρούλα Βροχοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στον εθνικό μας αερομεταφορέα και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Λυπάμαι πάρα πολύ για τη Μαρία Σολωμού, γιατί ήταν συνάδελφος, αεροσυνοδός, και έπρεπε να γνωρίζει ότι για το σκυλάκι χρειάζεται πιστοποιητικό»!

Και τόνισε: «Ας πρόσεχαν, λάθος και οι δύο κυρίες. Τηλεοπτικά δεν μου αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει τουπέ. Το έχει πάρει επάνω της λόγω της ομορφιάς της»!

vroxopoulou.jpg

Όσο για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, είπε: «Όλες οι ιπτάμενες χρωστάμε ευγνωμοσύνη στη Δήμητρα. Εάν παίρνουμε σήμερα μία πολύ καλή σύνταξη, το οφείλουμε σε αυτά τα δύο άτομα: τη Δήμητρα και τον Ανδρέα».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Παρακολουθώ φανατικά το Survivor. Οι αγαπημένοι μου είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Θέλω να βγουν και να παντρευτούν, τούς τα γράφω και στα μηνύματα. Τον Νίκο Μπάρτζη ούτε να τον βλέπω δεν θέλω, όπως επίσης δεν μου αρέσει η στάση του Τριαντάφυλλου».

Τέλος για τον Φρανκ: «Δεν έχω μετανιώσει τον γάμο μου μαζί του. Έχω μάθει νέα του. Είναι στις Βρυξέλλες με την οικογένειά του, εργάζεται εκεί και είναι μια χαρά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved