Σπύρος Σταμούλης: «Ο ρόλος του Αλκή στο "Αυτή η νύχτα μένει” έχει μεγάλο ενδιαφέρον»
Media

Σπύρος Σταμούλης: «Ο ρόλος του Αλκή στο "Αυτή η νύχτα μένει” έχει μεγάλο ενδιαφέρον»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το θέλω του, ο Σπύρος Σταμούλης κάνει με προσοχή τους καλλιτεχνικές του επιλογές αφήνοντας το αποτύπωμά του σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» να υποδύεται τον Άλκη έναν ήρωα που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, ο οποίος αν τελικά τα καταφέρει να λυτρωθεί, θα είναι χάρη στον έρωτα.

Aπό τότε που μας πρωτοσυστηθήκατε μέσα από το «Κόκκινο ποτάμι» έχετε συνεχή τηλεοπτική παρουσία και μας έχετε εκπλήξει ευχάριστα με τους εντελώς διαφορετικούς ρόλους που ερμηνεύετε.

«Είναι χαρά του κάθε ηθοποιού να μπορεί να δοκιμάζεται και να ανακαλύπτει νέους ρόλους, θα ήταν πολύ βαρετό να επιλέγεις ή να κάνεις χαρακτήρες που μοιάζουν ή έχουν μικρές διαφορές. Ο ρόλος του Αλκή στο "Αυτή η νύχτα μένει” έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς κινείται σε διαφορετικό πλαίσιο από τους ήρωες που έχω υποδυθεί στο παρελθόν».

1675191786375-352756575-stamoulis-1.jpg

Η σειρά του ALPHA μάς μεταφέρει στην δεκαετία του ’80, την οποία μάλλον θυμάστε αμυδρά. Μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε τη δική σας έρευνα για... το νέο επαγγελματικό σας πεδίο, αυτό των μπουζουξίδικων της επαρχίας;

«Είχα γεννηθεί τότε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μνήμες, ήμουν πολύ μικρός. Μου αρέσει η λαϊκή μουσική. Παίζω μπουζούκι αλλά δεν συχνάζω σε τέτοιου είδους λαϊκό, μαγαζιά. Πηγαίνω σε ρεμπετάδικα. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την έρευνά μου, μίλησα με ανθρώπους που εργάζονται στη νύχτα, είδα την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. αλλά και το “Όλα είναι δρόμος” του Παντελή Βούλγαρη που αποτελείται από τρεις μικρές ιστορίες. Η μία είχε αυτό ακριβώς το θέμα, τη μοναξιά και τον κόσμο των μπουζουκιών και τον κεντρικό ήρωα υποδυόταν ο Γιώργος Αρμένης που άφησε εποχή με τη διάσημη πια ατάκα: “Ριχτό Ηλία... Ηλία ρίχτο”».

stamoulis-(3).jpg

Και τι σύμπτωση να συναντηθείτε καλλιτεχνικά σε αυτή τη σειρά, που διαδραματίζεται σε έναν αντίστοιχο χώρο!

«Είμαι πολύ τυχερός γι’ αυτό και πραγματικά ευγνώμων γιατί ο Γιώργος Αρμένης είναι από τους σημαντικότερους ηθοποιούς στην Ελλάδα. Η πορεία που έχει διανύσει είναι σπουδαία και ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί του. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο ως προς αυτό. Γενικότερα η σειρά έχει σημαντικούς καλλιτέχνες και είναι εντυπωσιακό που κατάφερε η παραγωγή να έχει τόσους πολλούς καλούς ηθοποιούς στο καστ. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά», λέει στο Tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved