My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;
Media

My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;

My Style Rocks: «Λύγισε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του σημερινού επεισοδίου του ριάλιτι μόδας και για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα.

Μάλιστα χρειάστηκε να την πάρει αγκαλιά ο Δημήτρης Σκουλός και να την παρηγορήσει για να καταφέρει τελικά εκείνη να ανασυγκροτηθεί και να πάρει τον λόγο για να εξηγήσει γιατί έκλαψε.

Είχε προηγηθεί ο καβγάς της Σελένης με την Emilia και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Μόνο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέσπασε κλαίγοντας και όχι με κάποιον άλλον τρόπο.

seleni.jpg

Μάλιστα, όταν συνήλθε και κατάφερε να μιλήσει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε:

«Δεν μπορώ να κλαίνε. Όλα καλά. Εγώ κλαίω γιατί κλαίει η Σελένη γιατί είναι στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί πάρα πολύ, έχετε περάσει πάρα πολλά και στεναχωριέμαι πάρα πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε και να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα. Αυτό που αισθάνεσαι με στεναχωρεί πάρα πολύ είτε συμβαίνει, είτε όχι δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις» είπε στη Σελένη η οποία είχε και εκείνη βάλει τα κλάματα για ό,τι είχε προηγηθεί. Φυσικά, η αντίδραση της Ηλιάνας με τα κλάματα και τη μεγάλη συγκίνηση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την παίκτρια η οποία άκουσε προσεκτικά όλα όσα της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα συνέβησαν στο πλατό του My Style Rocks:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved