Θρηνούν «Τα Φιλαράκια» - Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός της σειράς
Media

Θρηνούν «Τα Φιλαράκια» - Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός της σειράς

Την είδηση για τον θάνατό του ηθοποιού που είχε παίξει στη πασίγνωστη σειρά Τα Φιλαράκια επιβεβαίωσε ο ίδιος του ο γιος.

Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Paxton Whitehead σε ηλικία 85 ετών.

Ο ηθοποιός συμμετείχε στην δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», όπου υποδύθηκε στην 4η σεζόν το αφεντικό της Rachel Green (Jennifer Aniston) στο πολυκατάστημα Bloomingdale’s, τον κύριο Waltham.

Την είδηση για τον θάνατο του Paxton Whitehead επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ο γιος του, Charles.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-75532-mm.jpg

Απεβίωσε την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια.

Ο ηθοποιός έκανε επίσης εμφανίσεις στις δημοφιλείς σειρές Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd Rock from the Sun, The Drew Carey Show και Mad About You.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-75751-mm.jpg

Ο Whitehead, ο οποίος ήταν από το Κεντ της Μ. Βρετανίας, πρωταγωνίστησε σε πολλές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Tony για την ερμηνεία του ως Pellinore στην αναβίωση του Camelot των Lerner & Loewe το 1980 μαζί με πρωταγωνιστή τον Richard Burton.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2062023-75452-mm.jpg

Ο θεατρικός ηθοποιός εμφανίστηκε άλλες 16 φορές στο Μπρόντγουεϊ από το 1962 έως το 2018, μεταξύ των οποίων τα My Fair Lady με τον Richard Chamberlain, Lettice and Lovage, Noises Off και The Importance of Being Earnest.

Έγινε επίσης διάσημος ως Σέρλοκ Χολμς ''Ο Σταυρωτής του Αίματος'' το 1978 και το 1979, το οποίο διήρκεσε για 236 παραστάσεις στο Helen Hayes Theatre.

Πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Glenn Close στην παραγωγή, η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία Tonys.

Ο Whitehead έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1986, όταν εμφανίστηκε στην ταινία Back To School ως ο δρ Philip Barbay, κοσμήτορας της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Grand Lakes και φίλος της καθηγήτριας λογοτεχνίας Diane Turner.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved