My Style Rocks: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα του τελικού
STUDIO FOTOGENIA
Media

My Style Rocks: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα του τελικού

Ο φετινός κύκλος του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks» ολοκληρώνεται και στα τελευταία επεισόδια θα δούμε δύο πρόσωπα από το παρελθόν.

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό στο πλατό θα βρεθούν, σε διαφορετικές ημέρες, η Ελενα Χριστοπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου, για να καθίσουν στην καρέκλα του τέταρτου κριτή.

MY-STYLE-ROCKS-(04).jpg

Με την παρουσία τους στο παιχνίδι, έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την τελική κατάταξη των διαγωνιζομένων, δίνοντας έναν έξτρα βαθμό σε πέντε υποψήφιες. Μάλιστα, η βαθμολογία τους είναι μυστική και θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζομένων.

Στον τελικό, που πρόκειται να προβληθεί σε ένα ενιαίο επεισόδιο στο τέλος Ιουνίου, φτάνουν πέντε υποψήφιες, διεκδικώντας τον τίτλο της μεγάλης νικήτριας. Οι δοκιμασίες του χωρίζονται σε τρεις ενότητες και στις δύο θα υπάρχουν αποχωρήσεις.

my-style-rocks-(1).JPG

Στην πρώτη, η κάθε διαγωνιζόμενη επιλέγει να φέρει στην πασαρέλα ένα από τα task που έχει παρουσιαστεί στη φετινή σεζόν, με νέο κόνσεπτ και άουτφιτ, ενώ, στη δεύτερη, πρέπει να επιλέξει ένα αγαπημένο της γκαλά και να διαγωνιστεί με εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ και εμφάνιση.

1d886d00-katerina-karavatou-gios.jpg

Στην τρίτη ενότητα, στην οποία φτάνουν δύο φιναλίστ, ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία του κοινού. Στο τέλος του επεισοδίου, η Κατερίνα Καραβάτου θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα με το όνομα της νικήτριας, που κερδίζει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved