Το προξενιό της Ιουλίας: Η πρωταγωνίστρια και οι δυνατές προσθήκες στο καστ
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Η πρωταγωνίστρια και οι δυνατές προσθήκες στο καστ

Μία ολοκαίνουρια ιστορία γεμάτη μυστήριο και σασπένς έρχεται την επόμενη σεζόν στον ALPHA. Ο λόγος για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Το προξενιό της Ιουλίας» του Γιώργου Σ. Πολίτη. Το καστ της σειράς ολοκληρώνεται σιγά-σιγά με ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ έχει βρεθεί και το κατάλληλο πρόσωπο που θα υποδυθεί την κεντρική ηρωίδα.

Σε λίγες μόλις εβδομάδες η σεζόν που διανύουμε φτάνει στο τέλος της και αυτό το διάστημα στον ALPHA προετοιμάζουν πυρετωδώς τις νέες παραγωγές που πρόκειται να δούμε την περίοδο 2023-2024. Μία από αυτές, είναι η δραματική σειρά εποχής με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας» σε παραγωγή Prima Visione. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη και συγκινητική ιστορία, η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Γιώργου Σ. Πολίτη. Στο σίριαλ έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται η Ελισάβετ Μουτάφη, η Άννα Μάσχα και ο Μελέτης Ηλίας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πολλά υποσχόμενο καστ υπάρχουν και άλλες δυνατές προσθήκες. Καταξιωμένοι ηθοποιοί αλλά και «φρέσκα» πρόσωπα της υποκριτικής έρχονται να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα.

Ο λόγος για την Πέγκυ Τρικαλιώτη αλλά και δύο ακόμα ηθοποιούς που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», οι οποίοι συμφώνησαν και θα βρίσκονται στο «Προξενιό της Ιουλίας».

Peggie_Trikalioti1.jpg

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάννο Περλέγκα και τον Τάσο Λέκκα. Παράλληλα, βρέθηκε η ηθοποιός που πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο της κεντρικής ηρωίδας, της Ιουλίας Βένιου, και αυτή είναι η Ευγενία Ξυγκόρου. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, η ιστορία αναφέρεται στο προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, που έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας.

1687432282188-249896525-xigorou.jpg

Ωστόσο, έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η Ιουλία, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται. Στο πλευρό της βρίσκεται ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας. Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή τον Δεκέμβριο του 1949.

Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων, που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός. Υποθέσεις, συνδέσεις γεγονότων, συνειρμοί, αποφάσεις κι ένας αγώνας δρόμου για να αποδείξουν την αθωότητά της, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα. Τα γεγονότα δικαιολογούν κάθε ψήγμα αισιοδοξίας. Η αλήθεια, όμως, δεν έχει φανερώσει την τελική της όψη...

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved