Δημήτρης Γιώτης: Η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή κι η καρδιά λειτουργούσε 30%
Media

Δημήτρης Γιώτης: Η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή κι η καρδιά λειτουργούσε 30%

Ο Δημήτρης Γιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ένα χρόνο.

Αρχικά ο τραγουδιστής είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν “έφυγα” γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 25 μεγάλη και 18 μικρή. Είμαι 48 χρονών. Το θέμα είναι ότι κάνω καλή ζωή, δεν καπνίζω και δεν πίνω. Ελάχιστες καταχρήσεις, όπως κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου άνοιξε η μύτη για δύο ώρες ασταμάτητα. Ο πατέρας μου μου είπε να βάλουμε το πιεσόμετρο. Δεν ένιωθα τίποτα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου έλεγαν “δεν ζαλίζεσαι; Δεν πονάς;” Μάλλον είχα την πίεση πάρα πολύ καιρό, δεν την αντιλαμβανόμουν κι αυτή δούλευε.»

giotis.jpg

Και πρόσθεσε: «Τελικά η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή, περνούσε μια σταγονίτσα κι η καρδιά λειτουργούσε 30%. Έκανα πρώτα μια αγωγή για την καρωτίδα και τον Δεκέμβριο που μας πέρασε έκανα την καρδιά και πίνω ακόμα τα φάρμακά μου. Είχα τρομερές άπνοιες. Έκανα 40 άπνοιες την ώρα. Τι γίνεται με τις άπνοιες; Την ώρα που κοιμάσαι σταμάτα η αναπνοή σου. Ο εγκέφαλος λέει στην καρδιά τρέξε να το προλάβεις κι η καρδιά τρέχει 24 ώρες το 24ωρο με 200. Την νύχτα που πρέπει να ξεκουράζεται, δεν ξεκουράζεται. Ξανατρέχει».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η επαγγελματική ενασχόλησή του με το τραγούδι, ενώ μίλησε και για τα τραγούδια που έχει γράψει εκείνος, αναφέροντας ότι δύο εξ αυτών ερμηνεύτηκαν από τη φωνή του αξεπέραστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη μουσική του σύμπραξη με την Κατερίνα Στανίση στο EΜΠΑΤΗ Νorth, ενώ θυμήθηκε όλες τις μεγάλες συνεργασίες του, τονίζοντας ότι με όλους έχει άριστες σχέσεις και ουδέποτε αδικήθηκε από κάποιον.

Μάλιστα στη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η μεγάλη του επιτυχία, το «Ε, ναι το έχω», που τραγούδησε και χόρεψε όλη η Ελλάδα το 2013, επρόκειτο να δοθεί στον Πάνο Κιάμο και κατά τύχη κλήθηκε να το πει ο ίδιος.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιώτης εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε όταν μια θαυμάστρια γδύθηκε μέσα στο καμαρίνι του, ενώ μίλησε για τον πατέρα του, τον Γιάννη Γιώτη, ιδρυτή της εταιρείας φίλτρων νερού, Olympus, χαρακτηρίζοντάς τον «σταρ της οικογένειας».

«Έφτασε κατά τύχη στα χέρια μου το τραγούδι ήταν να το βγάλει ο Κιάμος. Έτοιμο! Παραγωγή! Είναι στο στιλάκι του. Κάτι γίνεται με τον στιχουργό και μου λέει “πάρε αυτό το τραγούδι και θα με θυμηθείς” κι εγώ του απαντώ “δε λέω τέτοια τραγούδια, θα μας πάρουν με τις ντομάτες” κι έκανε αυτή την επιτυχία!», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα αποκάλυψε τα επόμενά του σχέδια, τονίζοντας ότι ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο cd, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Όπως επισήμανε σε αυτό θα υπάρχουν τραγούδια δικά του αλλά και κομμάτια πολύ γνωστών δημιουργών, όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου αλλά και κάποιων ανερχόμενων συνθετών και στιχουργών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε τον γνωστό ερμηνευτή να πει ένα τραγούδι και δεν του χάλασε το χατίρι, ερμηνεύοντας το «Ε, ναι το έχω» που είναι μία από τις πολλές επιτυχίες του στα 16 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της δισκογραφίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved