Το Μουσικό κουτί ρίχνει αυλαία και το twitter το αποθεώνει! Η συγκίνηση & το ευχαριστώ της Μόρφη
Media

Το Μουσικό κουτί ρίχνει αυλαία και το twitter το αποθεώνει! Η συγκίνηση & το ευχαριστώ της Μόρφη

Το τελευταίο και πιο παρεΐστικο Μουσικό Κουτί της σεζόν παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (28-06)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Ταφ Λάθος, τον Pan Pan και την Καλλιόπη Μητροπούλου.

Τέσσερις εκλεκτοί καλεσμένοι, που εκπροσωπούν διαφορετικά μουσικά είδη, συναντιούνται στην εκπομπή για να πουν ιστορίες και να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

ertflix-banner-mousiko-kouti-640x360-1.jpg

Από την έναρξη της εκπομπής στο twitter επικράτησε πανικός με τα αποχαιρετιστήρια και γεμάτα συγκίνηση tweets των φανατικών της μουσικής εκπομπής που για δεύτερη σεζόν έκανε τη διαφορά μέσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Δες μερικά στη gallery

H Ρένα Μόρφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τη ομάδα και ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό μιας που η εκπομπή θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν.

nikosportokaloglou_354210691_1908438579541647_1073874438020823361_n.jpg

«Μόλις ξεκίνησε το τελευταίο μας επεισόδιο για φέτος και άλλο ένα μαγικό ταξίδι μέσα στο μουσικό κουτί ολοκληρώθηκε. Κανείς - μα κανείς - μας δεν περίμενε ότι θα κλείνουμε τρία χρόνια οικογένεια και όσο κι αν ακούγεται κλισέ, η απεριόριστη αγάπη που παίρνουμε από όλους εσάς είναι που μας δίνει την όρεξη και τη δύναμη να συνεχίσουμε και του χρόνου. Εκτός απ αυτήν την αγάπη όμως υπάρχει κι άλλος λόγος...περνάμε πολύ καλά ρε γαμώτο !Μα κοίτα μας!

Όσοι βρίσκονται μέσα στη φώτο κι όσοι άλλοι που δε χώρεσαν η χάζευαν και δεν βγήκαν είναι το Μουσικό κουτί . Ένας να έλειπε τίποτε δε θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστούμε.Για όλα.Τα λέμε του χρόνου.
#mousikokouti#seasonfinale», έγραψε

https://www.instagram.com/p/CuC6XWCLKCD/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved