Γιάννης Νέζης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Κωστάκης» από το Ρετιρέ
Media

Γιάννης Νέζης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Κωστάκης» από το Ρετιρέ

Ο Γιάννης Νέζης μίλησε για τον ρόλο του Κωστάκη στο Ρετιρέ, που τον χαρακτήρισε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

«Ακόμα μέχρι και σήμερα με φωνάζουν ‘’Κωστάκη’’. Δεν ήταν να παίξω σε όλα τα επεισόδια του ‘’ρετιρέ’’. Είχα πάει για να παίξω έναν υπάλληλο γραφείου για πέντε επεισόδια και τελικά έκατσα σε όλα τα επεισόδια της σειράς για δύο χρόνια. Ήταν πολύ γλυκιά η ατμόσφαιρα όταν ήμασταν στο καμαρίνι και συζητούσαμε όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Στο πλατό ήταν στρατιωτικός νόμος. Ο Γιάννης Δαλιανίδης δεν άφηνε περιθώρια για να αστειευόμαστε και να χάνουμε χρόνο. Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».

Όπως είπε, με όλους τους ηθοποιούς είχανε πολύ καλή σχέση, και με την Τζόυς Ευείδη και με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο ενώ για την Έλντα Πανοπούλου είπε πως ήταν και είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος.

1675183830522-323646217-giannisnezis-3.webp

«Όποιος έκανε μια λέξη λάθος σε χρόνο ή τόνο, η ‘Έλντα φώναζε: ‘’όχι έτσι’’. Είχαν γράψει στις τουαλέτες ‘’μην πετάτε χαρτιά’’ και πήγαινε η Έλντα και έσβηνε το τελικό ‘’ν’’ για να είναι σωστό. Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν ένας πολύ σπουδαίος δημιουργός, πάρα πολύ αυστηρός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πλάσμα από τη στιγμή που τέλειωνε η δουλειά. Ήμασταν στο πλατό του ‘’ρετιρέ’’ και ο Γιάννης Δαλιανίδης μου έδινε κάποιες οδηγίες για τη σκηνή μου. Σήκωσα τα μάτια μου, τον κοίταξα και του είπα: ‘’βρε Γιάννη’’ και άκουσα από τα ηχεία τον Δαλιανίδη να λέει: ‘’γίνε πρώτα ηθοποιός και μετά σκηνοθέτης’’».

Ο Γιάννης Νέζης δήλωσε πως μετά το «Ρετιρέ» του έγιναν δύο τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες αρνήθηκε, λόγω της έπαρσης που είχε.

«Ήταν δύο καθημερινά σίριαλ, στα οποία η τιμή ήταν όσο έξι επεισόδια στο ‘’Ρετιρέ’’. Είχα την τύχη να μην έχω αποτυχημένες δουλειές και να εισπράξω χρήματα. Οι αμοιβές ήταν καλές τότε. Δουλεύαμε τρεις μέρες και βγάζαμε 5-6 επεισόδια. Τα χρήματα που βγάζαμε ήταν αρκετά για να πληρώσουμε τα ενοίκια ενός χρόνου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved