Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου επιστρέφει στην TV – Δείτε σε ποια σειρά
Media

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου επιστρέφει στην TV – Δείτε σε ποια σειρά

Ο Τζόζεφ του «Καρτ ποστάλ» μετακομίζει από τη δημόσια τηλεόραση στο STAR και αναλαμβάνει χρέη αστυνομικού για τη νέα σειρά του καναλιού που υπογράφουν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν.

Ο πολυδιάστατος Νίκος Κοκλώνης που διαρκώς... «επεκτείνεται» στις τηλεοπτικές παραγωγές, θέλησε μετά το πετυχημένο «1Q 160» με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή, να συνεχίσει με μια ακόμα τηλεοπτική σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι οι «Μαύροι πίνακες» που θα προβληθεί και πάλι από το STAR για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος και θα υποδυθεί έναν ιδιαίτερο αστυνομικό που θα φέρνει εις πέρας μεγάλες υποθέσεις.

Κάθε επεισόδιο θα είναι και μια ξεχωριστή ιστορία, όλα όμως θα κινούνται γύρω από μια κεντρική ιδέα. Όμως το θέμα της μίνι σειράς, κάθε άλλο παρά κωμωδία θα θυμίζει. Αυτή τη φορά, ο αεικίνητος παραγωγός θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό στη μικρή οθόνη για να καλύψει ακόμα ένα μεγάλο μέρος του κοινού. Στο πλευρό τού πρωταγωνιστή θα βρεθεί φυσικά μια πλειάδα ηθοποιών, των οποίων τα ονόματα κρατούνται προς το παρόν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Το σενάριο θα ανήκει στους Μάριο Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει η πολύ έμπειρη Κατερίνα Φιλιώτου. Το ζευγάρι των σεναριογράφων αυτό το διάστημα ολοκληρώνει το γράψιμο για τους ήρωες που θα μας απασχολήσουν, ενώ πηγές αναφέρουν πως όλοι θα έχουν ένα χαρακτηριστικό που θα τους κάνει ξεχωριστούς.

konstantinou.jpg

Η πρόταση στον Γιάννη Στάνκογλου

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του καναλιού για τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ο πρώτος που δέχτηκε πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο και μάλιστα ήταν πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι».

Ο ηθοποιός όμως θα πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA και μοιραία θα έπρεπε να ξεκινήσει γυρίσματα ταυτόχρονα για δύο τηλεοπτικές δουλειές, έστω και αν η μία ήταν για λίγα επεισόδια.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από σκέψη, αποφάσισε να παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι με την ελπίδα να συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη σύντομα στο μέλλον. Έτσι, παραγωγή και κανάλι στράφηκαν στον Ανδρέα Κωνσταντίνου, το όνομα του οποίου αποτελεί επίσης εγγύηση για οποιαδήποτε δουλειά (βλέπε: «Καρτ ποστάλ». «Άγριες μέλισσες», «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» κ.ά.). Τον συγκεκριμένο φέτος θα απολαύσουμε και στο «Milky way», τα γυρίσματα του οποίου έχουν ολοκληρωθεί αλλά και στη «Μεγάλη χίμαιρα» που πήρε προς το παρόν αναβολή.

Για την ακρίβεια, οι ηθοποιοί θα ξεκινήσουν γυρίσματα ενώ θα αρχίσει η σεζόν 2023-2024.

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved