Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη – «Δεν χρειάζεται να δίνεις πολλές ευκαιρίες»
Media

Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη – «Δεν χρειάζεται να δίνεις πολλές ευκαιρίες»

H Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή, The 2night show για την συμμετοχή της στο Survivor All Star αλλά και για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αρχικά τόνισε: «Δεν θα πήγαινα τρίτη φορά στο Survivor. Το αγαπώ το παιχνίδι, αυτό που ζούσαμε εκεί πέρα αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό που προβάλλουν δεν είναι το Survivor που αγαπήσαμε. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα που γίνονται σε ακραίο βαθμό, χάνει την ουσία. Δεν θα το έκανα ξανά υπό αυτές τις συνθήκες! Να μπω σε ένα νησί να ταλαιπωρούμε, να αγωνίζομαι μου αρέσει πάρα πολύ».

Και υπογράμμισε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω καθόλου για αυτό που έγινε με τον Μάριο στο παιχνίδι. Να πάρω μια ανάσα!».

elefteria2.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο παιχνίδι όλα μεγαλοποιούνται. Και αυτός είναι ο λόγος που για εμένα ήταν αναπόφευκτο. Πας και αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που ήδη υπάρχει! Μου πέρασε έντονα από το μυαλό μου να μην πάω. Είχε σχολιαστεί και πολύ έντονα.

Όλοι έχουν να πουν χωρίς να γνωρίζουν τις ανάγκες ή τι άφησαν πίσω για να κάνουν κάτι άλλο. Είχα να επιλέξω αυτό γιατί ήμουν εκτός δισκογραφίας. Δεν έγιναν όπως τα περίμενα. Αλλά αισθάνθηκα δυνατή γιατί αντιμετώπισε μια κατάσταση που θα γινόταν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δεν ξέρεις ποτέ και οι συνθήκες πώς θα είναι, δεν ξέρεις πώς θα φερθείς σε μια περίεργη φάση αλλά και το πώς θα αντιδράσει ο άλλος. Η δική σου αντιμετώπιση έχει να κάνει και τι έχεις να πάρεις από τον άλλον.».

Και σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Ήταν περίεργο γιατί δεν μου αρέσει να κάνω υπερέκθεση με την προσωπική μου ζωή»

Βγήκε παράπονο από ανθρώπινες συμπεριφορές! Ήταν περίεργο γιατί δεν μου αρέσει να κάνω υπερέκθεση με την προσωπική μου ζωή. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και δεν έχω απασχολήσει με αυτό.

Όταν βγήκα δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν γιατί εγώ κοιμάμαι καλά τα βράδια. Όταν έπρεπε να κάνω κάποιες συνεντεύξεις, έψαξα να δω τι έχει ειπωθεί και απογοητεύτηκα από κάποιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πίστευα είναι κοντά μου.»

Και τόνισε: «Δεν χρειάζεται να δίνεις πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου πια»

Και κατέληξε λέγοντας: «Η μαγκιά είναι να μπορείς να πεις στον εαυτό σου ότι εκεί έχεις άδικο! Εγώ μπορώ να το κάνω. Ξέρω πού είχα άδικο. Είχα άδικο που έδωσα ευκαιρίες και δικαιολόγησα κάποιους ανθρώπους. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Δεν χρειάζεται να δίνεις πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου πια. Όταν η δεύτερη ευκαιρία δεν εκτιμάται, λες στη ζωή σου “καλά να πάθεις”».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved