H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» πήγε στη Ρωσία και σήμερα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!
Media

H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» πήγε στη Ρωσία και σήμερα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς», κατά κόσμον Ελένη Λιάσκα, δεν είναι πια το κοριτσάκι που ξέραμε. Ζει πλέον στη Ρωσία και έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που την απολαμβάναμε ως Γωγώ στο «Καφέ της Χαράς». Μπορεί η πολυαγαπημένη σειρά να έκανε comeback πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνη δεν είχε συμμετοχή στο sequel. Το όνομά της ακούστηκε σε κάποια επεισόδια, αλλά η ίδια προς απογοήτευση του κοινού δεν εμφανίστηκε ξανά στη σειρά.

355134456_1439554500179819_282025659423789306_n.jpg

Η Ελένη Λιάσκα είναι πια 38 χρονών και εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει την Ελλάδα και ζει στη Ρωσία και την Αμερική με τον σύζυγό της, όπου ασχολείται με την υποκριτική και διδάσκει κιόλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο προφίλ της στο Instagram όπου έχει πάνω από 6 χιλιάδες ακολούθους, αριθμός που σίγουρα θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν η επιτυχημένη σειρά προβαλλόταν σήμερα.

Η όμορφη ηθοποιός καταφέρνει να συγκεντρώνει τα likes και τα επαινετικά σχόλια, ιδίως επειδή δεν βάζει φίλτρα και δείχνει το πρόσωπο και το σώμα της όπως είναι, δηλαδή άκρως θηλυκό και καθόλου επιτηδευμένο, όπως έχουμε συνηθίσει.

Η όμορφη Ελένη δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που υποδυόταν στη σειρά. Κάνει τη διαφορά με την αλήθεια της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης.

Δείτε την πώς είναι σήμερα στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved