Έτσι διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Οι εκπλήξεις, οι αλλαγές και ο ανταγωνισμός
Media

Έτσι διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Οι εκπλήξεις, οι αλλαγές και ο ανταγωνισμός

Φαίνεται πως πλέον έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πως διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη στα κανάλια.

Με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί την παλιά καλή συνταγή, το Mega να κάνει μικρές αλλαγές στις ώρες προβολής των εκπομπών, το Star να παραμένει σταθερό στην περσινή συνταγή του και ΣΚΑΪ και ΕΡΤ να κάνουν κάποιες μικροδιορθώσεις στα προγράμματά τους ο χάρτης της πρωινής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε αναλυτικά ένα προς ένα τα κανάλια και τι ετοιμάζουν...

Σούπερ η Σούπερ Κατερίνα

Έχοντας κόψει πρώτη το νήμα στην πρωινή ζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να νιώθει αυτοπεποίθηση και να ξεκουράζεται τώρα για να επιστρέψει δυναμικά τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν.

super-katerina.jpg

Παρ' όλο που ακόμα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το ποια πρόσωπα θα αποτελούν την ομάδα της, καθώς αβέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και εκείνη του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η Κατερίνα ξέρει πως την ημέρα της πρεμιέρας της θα έχει δίπλα της άξιους συνεργάτες που θα τη βοηθήσουν για ακόμα μία σεζόν να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο της.

Η νέα ομάδα του Λιάγκα και η μεταγραφή Μαγγίρα

Μετά την παρουσίαση προγράμματος, ο ΑΝΤ1 κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σημαντικό στην πρωινή ζώνη. Ο Γιώργος Λιάγκας θα κρατάει τη νέα σεζόν και πάλι το τιμόνι του infotainment στο κανάλι, κάνοντας κάποιες μικρές αλλαγές στην παρέα του Πρωινού.

Δίπλα στο παρουσιαστή λοιπόν θα δούμε δύο νέες προσθήκες, τη Ναταλία Ανδρικόπουλου το γνωρίζει καλύτερα από όλους τα mediaκά νέα, τον Βαγγέλη Περρή που επιστρέφει στη συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα αλλά και την Ελένη Βουλγαράκη πού πήρε μεταγραφή από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσο για την Μπέττυ Μαγγίρα, όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι, αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, χωρίς όμως ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να έχει επιλεγεί η ομάδα και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν...

Οι αλλαγές σε Mega, ΣΚΑΪ και ΕΡΤ

Μπορεί τα πρόσωπα να μην αλλάζουν, όλο και κάποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με πληροφορίες η Δανάη Μπάρκα από τη νέα σεζόν θα ξεκινάει λίγο νωρίτερα, όπως και η Ελεονώρα Μελέτη ώστε να αντιμετωπίζουν στα ίσα και ακριβώς την ίδια ώρα τον ανταγωνισμό, τις εκπομπές Σούπερ Κατερίνα και Happy Day αντίστοιχα.

pame-danai21.jpg

Σε ό,τι αφορά τώρα την ΕΡΤ, αλλαγή στην ώρα προβολής αναμένεται να έχει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν. Η ΕΡΤ αποφάσισε η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» να γίνει μόνο «Πρωΐαν σε είδον» όπως ήταν αρχικά το πλάνο και να προβάλλεται το δίωρο 10:00 με 12:00. Τέλος, σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, θα παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης από τους Αταίριαστους για να τη μετατρέπει σε infotainment από τις 12 και μετά.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο Star

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Breakfast@Star και έτσι συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία. Όπως μαθαίνουμε το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμα στους συνεργάτες που θα πλαισιώνουν το ζευγάρι μπροστά στις κάμερες όμως εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής αλλάζει εκ βάθρων.

Μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί και η αναζήτηση συνεργατών που θα μου φέρνουν εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ τα οποία και θα παρουσιάζονται στην εκπομπή.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει λοιπόν από τη νέα σεζόν τηλεοπτικά μιας και πλέον έχουν αρχίσει να συνωστίζονται στην πρωινή ζώνη πολλά αστέρια της TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved