Media

Οι Πανθέοι επιστρέφουν μετά από 46 χρόνια - Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς του 1977 στην ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Θα μπορούσε να είναι και για Γκίνες η απόφαση του ΣΚΑΪ να ξαναζωντανέψει ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, της σειράς Οι Πανθέοι, 47 ολόκληρα χρόνια μετά και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο την ίδια ηθοποιό, την Κάτια Δανδουλάκη

Η ηθοποιός βέβαια το 1977 υποδυόταν τη Μάρμω Πανθέου, ρόλο που αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μελία Κράιλινγκ. Τώρα θα είναι η Χρυσοστόμη Πανθέου, αδελφή του γιατρού Ανδρέα Πανθέου και έτσι θα ζει την ιστορία της μεγαλοαστικής οικογένειας της σειράς από άλλο... μετερίζι.

24265647_OI-PAN8EOI-ERT-1977-1979-3.jpg

Όπως αναφέρεται πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ η οποία φυσικά διαθέτει το πιο ιστορικό και πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο της χώρας μας, το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής δραματικής σειράς εποχής “ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ” παρουσίαζε την επιστροφή της Μάρμως στον άνδρα της Ανδρέα μετά το θάνατο του εραστή της Κίτσου. Η σειρά είχε διάρκεια τρία χρόνια, προβλήθηκε κατά την περίοδο 1977-1979 και ήταν η τηλεοπτική μεταφορά της τριλογίας μυθιστορημάτων του Τάσου Αθανασιάδη, Η Χαρισάμενη εποχή, Μάρμω Πανθέου και Κερκόπορτα που εξιστορούσαν τις περιπέτειες των Πανθέων, μιας μεγαλοαστικής οικογένειας, κατά τα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστήσει τότε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη ήταν επίσης οι: ΦΑΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, ΑΝΝΑ ΓΕΡΑΛΗ, ΑΝΘΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΟΡΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΡΟΥΜΠΟΥ, ΛΑΚΗΣ ΓΚΕΚΑΣ, ΑΛΕΚΑ ΠΑΪΖΗ, Λ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΡΑΡΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΤΖΗΣ

Δείτε παραπάνω το πρώτο επεισόδιο της σειράς που είχε ξεκινήσει με πολύ πόνο λόγω μίας σοβαρής απώλειας της οικογένειας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved