Τριαντάφυλλος για Φελίσια-Μαριάντα: «Αυτές τις δύο γυναίκες τις αγαπώ πολύ»
Media

Τριαντάφυλλος για Φελίσια-Μαριάντα: «Αυτές τις δύο γυναίκες τις αγαπώ πολύ»

Η πρωινή παρέα της ψυχαγωγίας και του OPEN, Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος, Φελίσσια Τσαλαπάτη, λένε «Καλοκαίρι #ΥΕS» και κρατούν την ωραιότερη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους μιλούν - γι’ αυτή την εμπειρία και για την υπέροχη σχέση που έχουν αποκτήσει…

Πώς είναι η τηλεοπτική συνύπαρξη τριών εξαιρετικά διαφορετικών ανθρώπων;

Μαριάντα Πιερίδη: Γνωριζόμαστε από το «Just the 2 of us», ήμασταν καθημερινά μαζί πέντε μήνες, οπότε όλα ήρθαν ομαλά. Νιώθω ότι απλώς μεταφερθήκαμε από το στούντιο του «Just» στο στούντιο του OPEN.

Τριαντάφυλλος: Αυτές τις δύο γυναίκες τις αγαπώ πολύ. Η Φελίσσια για εμένα πλέον είναι αδερφούλα, ήμασταν πεντέμισι μήνες αχώριστοι στο «Just the 2 of us». Η Μαριάντα είναι ένα εκπληκτικό παιδί.

Φελίσσια Τσαλαπάτη: Νομίζω πως ακόμα και σε μια παρέα, αυτό είναι το ιδανικό συστατικό, που θα την κάνει ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη. Να συγκεντρώνει διαφορετικές προσωπικότητες, ο καθένας με το δικό του στίγμα, τα δικά του βιώματα, τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ήταν από την αρχή διακριτοί οι ρόλοι;

Μ.Π.: Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ ξεκάθαροι στο τι θα κάνει ο καθένας, ήταν όλα διακριτά από την αρχή. Αυτό βοήθησε στο να μην υπάρχει αμηχανία. Ο καθένας έχει αναλάβει το κομμάτι που του αντιστοιχεί. Το σημαντικό είναι ότι συνεννοούμαστε υπέροχα, πολλές φορές με τα μάτια.

ΤΡ.: Δεν είχα πρόβλημα από την αρχή με το ποιος θα πει «καλημέρα» και ποιος θα κάνει την εκφώνηση. Είμαστε τέλεια ομάδα! Να πούμε ότι έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και τον Γιάννη και τον Φοίβο, φανταστικά πλάσματα.

Φ.ΤΣ.: Δεν με ενδιέφερε και δεν με ενδιαφέρει ακόμα το κομμάτι των ρόλων. Πιστεύω ότι αν μας έλεγαν να κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουμε τώρα, πάλι θα βρίσκαμε τον δρόμο μας. Εννοώ σε τι υπερτερεί ο καθένας μας και τι ταιριάζει περισσότερο σε ποιον.

Όταν προέκυψε η πρόταση, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις; Ειδικά για σας, Τριαντάφυλλε και Μαριάντα, ήταν κάτι τελείως άγνωστο!

Μ.Π: Ήταν σοκ, δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήταν ξαφνικό, μου ακούστηκε ενδιαφέρουσα ιδέα και είπα ότι θα το κάνω. Είναι μία βουτιά στα βαθιά. Ως τραγουδίστρια το να κάνω παρουσίαση και να μοιράσω την τράπουλα ήταν ό,τι πιο καινούργιο μπορούσα να κάνω. Δεν ήξερα τίποτα... Το μόνο οικείο που είχα ήταν το ακουστικό. Είχα συνηθίσει να έχω επικοινωνία με τον μαέστρο την ώρα που τραγουδάω (γέλια)...

ΤΡ.: Έχω εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη (παραγωγός της εκπομπής), με έχει συμβουλεύσει σε πολλά θέματα. Οπότε τον άκουσα και το έκανα! Μπορεί να μας περίμεναν στη γωνία, όμως αποδεικνύουμε ότι είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε μία ωραία αθωότητα που ο κόσμος την αγαπά. Φ.ΤΣ.: Η παρουσίαση σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή είναι κάτι εντελώς καινούργιο και για μένα. Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία, έχω κάνει και τη πρακτική μου στην τηλεόραση, αλλά άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις. Όταν λοιπόν έγινε επίσημα η πρόταση, χάρηκα πάρα πολύ και δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, μιας και τα τελευταία χρόνια που είμαι στον χώρο του ραδιοφώνου, το είχα βγάλει τελείως από το μυαλό μου!

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved