Έρωτας Φυγάς - Γιάννα Ζιάννη: «Η Νότα χτίζει το σχέδιό της για να κατακτήσει τον Στέφανο»
Media

Έρωτας Φυγάς - Γιάννα Ζιάννη: «Η Νότα χτίζει το σχέδιό της για να κατακτήσει τον Στέφανο»

Έρωτας Φυγάς: Αν και την έχουμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί κυρίως σε κωμικές σειρές, η Γιάννα Ζιάννη ελίσσεται επιδέξια από την κωμωδία στο δράμα, ξεδιπλώνοντας το εύρος του ταλέντου της και δίνοντας υπόσταση σε κάθε ηρωίδα που υποδύεται.

Τη σεζόν που μας πέρασε εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά στη δραματική σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» στο OPEN ενσαρκώνοντας τη Νότα, τη θεία της Ευγενίας, που κινείται πάντα προς όφελός της, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί παρασκηνιακά και τη φετινή σεζόν.

erotas-fygas-800x595.jpg

Τηλεοπτικά έχετε καταγραφεί στη συνείδηση του κοινού ως κωμική ηθοποιός. Ύστερα από τον «Σασμό» όμως και τώρα με τον «Ερώτα φυγά» είδαμε, τηλεοπτικά, και την άλλη πτυχή του ταλέντου σας.

«Πράγματι το στοίχημα ήρθε με τον “Σασμό" γιατί στο θέατρο έχω υποδυθεί δραματικούς ρόλους. Όμως στην τηλεόραση ήταν μια νέα πρόκληση. Και ακολούθησε αυτός ο υπέροχος ρόλος της Νότας στον “Έρωτα φυγά”. Ήταν μεγάλη η έκπληξη και η χαρά μου όταν άρχισα να τον ανακαλύπτω, γιατί αντιλαμβάνεσαι το εύρος κάθε χαρακτήρα στην πορεία του, καθώς ξεδιπλώνεται. Νιώθω χαρούμενη που βρέθηκα σε μια ομάδα με ταλαντούχους ηθοποιούς που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η προετοιμασία, οι δημιουργικές συστήσεις μας πριν το γύρισμα με κάνουν να αισθάνομαι σαν να κάνω θέατρο».

Πού αποδίδετε την επιτυχία της σειράς;

«Το κοινό αγάπησε, τον “Έρωτα φυγά" γιατί πίστεψε στους ήρωες. Η σειρά έχει έρωτες και στην πιο νεαρή και στη μεγαλύτερη... βερσιόν και οι τηλεθεατές μπορούν να ταυτιστούν. Η επιτυχία της είναι χαρά για όλους μας γιατί γίνεται με μεράκι. Τη νοιαζόμαστε και ακόμη και τα δύσκολα τα φέρνουμε εις πέρας, γιατί υπάρχουν και δύσκολες στιγμές».

Και εσείς υποδύεστε τη θεία της Ευγενίας, τη Νότα. Μπήκε σαν σίφουνας στα μέσα της σεζόν κι έμεινε για τα καλά.

«Είναι από τους πιο γοητευτικούς ρόλους που έχω παίξει στην τηλεόραση. Οι κακοί ήρωες έχουν πολύ έντονο υποκριτικό ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να τους υποστηρίξεις δυνατά. Η Νότα είναι μια προσωπικότητα έντονη, ύποπτη και μυστήρια. Δεσποτική θα την έλεγα. Σιγά-σιγά γίνεται κι αδίστακτη, αν και ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πόσο σκοτεινή μπορεί να γίνει. Έχει πολλά ωραία στοιχεία γιατί, αν χρειαστεί, γίνεται και τρυφερή μαμά για την ανιψιά της αλλά υπάρχει κάτι που χαλάει την καλή της εικόνα. Κινείται πάντα προς όφελος της. Δεν είναι και τόσο καθαρός χαρακτήρας».

Είναι αρνητική ηρωίδα.

«Έτσι είναι. Εμείς που καλούμαστε να υποδυθούμε έναν τέτοιο ρόλο ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια του. Νομίζω πως η Νότα είχε μάθει να τα έχει όλα στα πόδια της. Χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ, είχε πάντα μια άνετη ζωή και θεωρεί ότι είναι ανώτερη. Δεν έχει κοπιάσει για κάτι και έχει μάθει να κερδίζει πάντα αυτό που θέλει και πολύ γρήγορα. Οπότε τα εμπόδια κοιτάει να τα βγάζει από τη μέση με τον όποιο τρόπο. Εγώ δεν είμαι έτσι, όμως στην ηρωίδα μου μπορώ να κατανοήσω τη συμπεριφορά της. Το θέμα είναι πως συμβουλεύει αναλόγως και παρασύρει και την ανιψιά της».

Τώρα στοχεύει στον Στέφανο, αλλά αυτό είναι ένα κάστρο απόρθητο.

«Κι εγώ ως τηλεθεάτρια θέλω ο Στέφανος να βρει την αγάπη που τόσο λαχταράει αλλά ως ρόλος επιδιώκω να βρω τη μικρή εκείνη σχισμή να εισχωρήσω μια ρωγμή του και να δημιουργήσω χώρο για τη Νότα. Όταν ο Στέφανος έπαθε το έμφραγμα, εκείνη τον έσωσε και βρήκε την αφορμή να επιστρέψει στο σπίτι του για να τον περιθάλψει. Τώρα ελπίζει ότι μπορεί να τον κάνει να τη βάλει στη ζωή του και χτίζει το σχέδιό της για να τον κατακτήσει. Βέβαια εκείνος είναι υποχρεωμένος απέναντί της, αλλά δεν θα την αγαπήσει. Εκείνη πάλι πιστεύει ότι είναι σε καλό δρόμο αφού δεν παντρεύτηκε τη Μαργέτα».

Η Μαργέτα, όσο και να τον έχει πικράνει, είναι στην καρδιά του.

«Έχει ριζώσει. Είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο και αυτό έχει μεγάλη δύναμη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν ζήσει μαζί και έχουν στο μυαλό τους μια ιδανική συνθήκη και το ιδανικό δύσκολα το παλεύεις. Η Νότα ξέρει ότι η Μαργέτα είναι η μεγάλη του αγάπη και γι' αυτό θέλει να του δημιουργήσει προβλήματα. Αν αυτοί οι δύο είχαν ένα κοινό παρελθόν και υπήρχε μεταξύ τους μια φθορά θα ήταν πιο εύκολο».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved