Έρωτας Φυγάς-Γιάννα Ζιάννη: «Ως θεατής θέλω τον Στέφανο με τη Μαργέτα & τον Ιάσονα με την Αλεξάνδρα»
Media

Έρωτας Φυγάς-Γιάννα Ζιάννη: «Ως θεατής θέλω τον Στέφανο με τη Μαργέτα & τον Ιάσονα με την Αλεξάνδρα»

Η Γιάννα Ζιάννη υποδύεται στη σειρά Έρωτας Φυγάς τη Νότα και σε συνέντευξή της μιλάει για το πώς θα ήθελε να δει να εξελίσσονται οι ερωτικές ιστορίες των ηρώων. 

Η τηλεοπτική Νότα η οποία βιώνει μέσα από την ιστορία που υπηρετεί σεναριακά στη σειρά όλες τις ιστορίες αγάπης του Έρωτα φυγά είναι σίγουρα η πλέον αρμόδια να μας μιλήσει για τους χαρακτήρες με τους οποίους αλληλοεπιδρά...

Και η Ευγενία στα ερωτικά της δεν τα πάει καλά.

«Τόσο καλή γιατρός και στα προσωπικά της να τα πηγαίνει τόσο χάλια (γελάει). Η Ευγενία δεν είναι ίδια... κατασκευή με τη Νότα. Ακολουθεί τις συμβουλές της, όμως μέσα της δεν είναι τόσο αδίστακτη. Είναι καλός χαρακτήρας, αλλά έχει χάσει τον προσανατολισμό της ως άνθρωπος και σιγά-σιγά τα λογικά της γιατί, ακούγοντας τη θεία της κάνει πράγματα κόντρα στη συνείδησή της».

Όμως η Ευγενία έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παραλογίζεται και να αντιδράει ακραία.

«Όταν αγαπάς, δεν έχεις ανταπόκριση και, είσαι απελπισμένος, δεν έχεις καθαρό μυαλό, κάνεις λάθος κινήσεις κι έχεις λάθος αντιδράσεις».

erotas-figas-gianna-zianni.jpg

Της ρίχνετε άδικο; Η στάση της Αλεξάνδρας και του Μάρκου την ώθησαν ακόμη περισσότερο σε αυτή την κατάσταση.

«Καθόλου. Αισθάνεται ότι ο άντρας της δεν είναι εκεί για εκείνη. Νιώθει την αγάπη του για την Αλεξάνδρα. Πώς να πιστέψει, παρά τα όσα της λένε, ότι δεν συμβαίνει κάτι; Το κατάλαβε ακόμη κι όταν έμεινε έγκυος με την απόμακρη συμπεριφορά του Μάρκου και έχει όλα τα δίκια του κόσμου όταν την λένε τρελή και εκείνη τους φωνάζει πως δεν είναι. Και η Αλεξάνδρα αρκετές φορές την ειρωνεύτηκε και είχε τουπέ απέναντι της. Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει και τους έχει όλους απέναντι να της λένε ότι παραλογίζεται. Η Νότα, ως πιο έμπειρη, τη συμβουλεύει να κερδίσει την παρτίδα αλλιώς. Να δείξει ένα καλό πρόσωπο για να μην έχει πάτημα ο Μάρκος να την αφήσει. Αν η Ευγενία είναι εντάξει απέναντι του, τότε εκείνος θα έχει ενοχές και θα δυσκολεύεται να φύγει».

Και ο Ιάσονας είναι θύτης ή θύμα;

«Κι αυτός, όπως και η Ευγενία, ενώ είναι βαθιά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα, εισπράττει τον έρωτά της για τον Μάρκο και νιώθει πως ό,τι και να κάνει, εκείνη δεν υπολογίζει το πόσο τη νοιάζεται. Τον απορρίπτει συνεχώς και τον οδηγεί στο να γίνει κακός και να φερθεί άσχημα. Ο Ιάσονας διορθώνει τα λάθη του αλλά την Αλεξάνδρα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μη βλάψει τον Μάρκο. Εκείνος το αντιλαμβάνεται και εξαγριώνεται. Δεν θα έπρεπε όμως εξ αρχής να είναι μαζί η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος: Αυτό που τους δένει είναι πολύ μεγάλο κι έχουν περάσει τόσα και τόσα. Για όσα συμβαίνουν όλοι έχουν τη δικαιολογία τους».

Η Ευγενία και η Νότα ξέρουν ότι το παιδί της Αλεξάνδρας είναι του Μάρκου.

«Αυτό τα πυροδότησε όλα. Η Νότα το χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει καταστάσεις και η Ευγενία δεν το έχει ακόμη αποκαλύψει. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της δεν το έχει πει ποτέ στον Μάρκο αφού καταλαβαίνει ότι τα πράγματα μπορούν να φτάσουν σε οριακό σημείο: Αλλά τα μυστικά φέρνουν άλλες καταστάσεις».

Στο τέλος της πρώτης σεζόν η Αλεξάνδρα πυροβολεί τον Ιάσονα. Τι ακολουθεί;

«Μπαίνει φυλακή. Ο Μάρκος τη συντρέχει. Παραμένει με τη γυναίκα του αλλά η έγνοια του η μεγάλη είναι αυτή. Ο Ιάσονας με τη σειρά του χαροπαλεύει».

Η στάση της Ευγενίας και της Νότας ποια είναι;

«Η Νότα κάποια στιγμή βλέπει ότι η Ευγενία ξεφεύγει και δεν μπορεί να την ελέγξει. Η ίδια δεν έχει τύψεις για ό,τι έχει γίνει, θέλει να φύγουν οι Δεμερτζήδες από τη μέση και δεν θα σταματήσει, σε αντίθεση με την Ευγενία που έχει πολλές τύψεις».

Η Ευγενία κατηγορείται από τον Μάρκο ότι όλα έγιναν εξαιτίας της με τις φωτογραφίες που έστειλε στον Ιάσονα κι εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Είναι καλός άνθρωπος η Ευγενία και έχει ευαισθησίες. Η Νότα όμως θα την προλάβει και για λίγο θα σοκαριστεί. Γίνεται μαμά της αλλά με μια δική της κοσμοθεωρία. Είναι μια γυναίκα που έχει το δικό της σύστημα αξιών και συμβουλεύει την ανιψιό της βάσει αυτού. Πάντως η Νότα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Και στον γκρεμό να την έριχνες θα έβρισκε τη λύση να μην πέσει. Η Ευγενία θα αφηνόταν».

Η Νότα θεωρεί την Αλεξάνδρα υπεύθυνη για τη δυστυχία της ανιψιάς της;

«Ξεκάθαρα όπως και τον Μάρκο, αν και πολλές φορές παρενέβη στους τσακωμούς του με την Ευγενία και τον έχει δικαιολογήσει».

Ο Μάρκος θα εγκαταλείψει την Ευγενία;

«Ακόμα δεν το ξέρω αυτό, αλλά πιστεύω ότι πάντα ψάχνει να βρει μια καλή δικαιολογία μέσα του για να μην έχει τύψεις και τελικά να φύγει με την Αλεξάνδρα. Θέλει να είναι με την Αλεξάνδρα και το φωνάζει σε κάθε σκηνή».

Ο Ιάσονας θα είναι πιο εύκολο να τη χωρίσει;

«Όσον αφορά τον εγωισμό του ναι, αλλά όσον αφορά την καρδιά του όχι. Νιώθει ότι δεν αγαπιέται αλλά η καρδιά έχει δύναμη. Στο πρώτο επεισόδιο τον είδαμε να μαγεύεται από εκείνη. Μετά βρήκε το πεδίο ελεύθερο, στη συνέχεια αγάπησε το παιδί της που δεν ήταν δικό του. Δεν έχει κάνει λίγα γι' αυτή την αγάπη. Ως θεατής θέλω τον Στέφανο με τη Μαργέτα και τον Ιάσονα με την Αλεξάνδρα, θα ήθελα η γυναίκα αυτή να κατανοούσε την αγάπη που της έδωσε ο άντρας της και να τον αγαπήσει. Από την άλλη, ο Μάρκος σκότωσε για να τη σώσει. Είναι όλα τόσο περίπλοκα που δεν ξέρεις ποιον να συμπονέσεις και με ποιανού μέρος να ταχθείς».

Τι να περιμένουμε λοιπόν στον δεύτερο κύκλο;

«Πολλά. Είναι πολύ ωραίος γιατί έχει αλλαγές στις συμπεριφορές, αγωνία και σε κάθε επεισόδιο συμβαίνουν καινούρια πράγματα».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved