Το προξενιό της Ιουλίας - Πέκγυ Τρικαλιώτη: «Η Κυριακούλα αναγκάζεται να γίνει σκληρή»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Πέκγυ Τρικαλιώτη: «Η Κυριακούλα αναγκάζεται να γίνει σκληρή»

Ως Κυριακούλα Ραζίνη θα γνωρίσουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη στη νέα σειρά εποχής του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ως Κυριακούλα Ραζίνη θα γνωρίσουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη στη νέα σειρά εποχής του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Η Κυριακούλα είναι σύζυγος του Στράτου Ραζίνη και μητέρα του Γρηγόρη, του νέου που αγαπά η Ιουλία. Είναι μια καλοσυνάτη γυναίκα, αγαπητή στο χωριό και είναι αφοσιωμένη στον άντρα και στα παιδιά της.

Τι λέει η Πέγκυ για το ρόλο της, «η Κυριακούλα είναι η τυπική γυναίκα εκεινής της εποχής που είναι εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας, που την απασχολούν οι φήμες και το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχε ποτέ τον πρώτο λόγο, μα όταν οι συνθήκες αλλάζουν ξαφνικά, αναγκάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για πρώτη φορά στη ζωή της».

Και συνεχίζει, «στο χαρακτήρα της Κυριακούλας μου αρέσει πολύ ότι ενώ η ίδια δεν έχει φταίξει σε κάτι, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Προσπαθεί να σταθεί όρθια και να σώσει την οικογένειά της και θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. Η Κυριακούλα δεν είναι αρνητικός χαρακτήρας αλλά αναγκάζεται να γίνει σκληρή».

P.Trikaliwth.jpg

«Το προξενιό της Ιουλίας» αναβιώνει ξεχασμένα ήθη και παραδόσεις περασμένων δεκαετιών της ελληνικής υπαίθρου. Η σειρά, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός), έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη και σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved