Media

Βλάσσης Χολέβας: «Δεν έχω παρακολουθήσει το GNTM. Νομίζω ότι είναι τελείως reality»

Gossip-tv Team

Ο Βλάσσης Χολέβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes και μίλησε για όλα... 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας ο οποίος φέτος το καλοκαίρι μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Πάρου και Μυκόνου όπου διατηρεί μαγαζιά, μίλησε για τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν σχέση με τη μόδα, όπως είναι το GNTM και το My Style Rocks. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχω παρακολουθήσει το GNTM. Νομίζω ότι είναι τελείως reality. Δεν έχουν ουσία παραπάνω. όσο πέφτουν τα νούμερα τόσο πιο reality το κάνουν. Έχω παρακολουθήσει πολύ περιστασιακά. Ένα δύο επεισόδια γιατί δουλεύω πάρα πολύ».

Όταν ερωτήθηκε για την ιδανική κριτική επιτροπή που θα ήθελε να δει στο My style rocks ο Βλάσσης Χολάβας επεσήμανε πως θα επέλεγε έναν σχεδιαστή, έναν στυλίστα και έναν marketeer της μόδας. Και τόνισε: «Όχι φωτογράφο πάντως. Ο φωτογράφος δεν έχει άποψη στο στυλ. Για το GNTM χρειάζεται φωτογράφος.

Για το My style rocks δεν θα έβαζα. Δεν ξέρω αν ταιριάζει ή όχι ο Σκουλός, μια χαρά είναι ο άνθρωπος, εκπληκτικός επαγγελματίας και υπερταλαντούχος και φαντάζομαι τα λέει καλά. Απλώς στο concept θα έβαζα κάποιον που να έχει να κάνει με τη διαφήμιση στο χώρο της μόδας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved