Κάνε ότι κοιμάσαι: Κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς σε διεθνή διαγωνισμό
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς σε διεθνή διαγωνισμό

Το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, κατέκτησε η σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τη χώρα μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης παίρνει μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό.

kane-oti-koimasai-9.jpg

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.
Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έκανε χθες (11/9) πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και απόψε (12/9), στις 21:45, θα μεταδοθεί το δεύτερο επεισόδιο.


Επεισόδιο 2ο:

kane-oti-koimasai-1.jpg

Ο Ίσσαρης και η ομάδα του, υπό την επίβλεψη της Χρύσας, αποκλείουν τον προαύλιο χώρο του Κολλεγίου, στον οποίο βρέθηκε το πτώμα του άτυχου γυμναστή. Ξαφνικά όλοι είναι ύποπτοι, αλλά η Χρύσα μοιάζει αποφασισμένη να υποστηρίξει τον Σταματάκη, τον οποίο η ίδια είχε λυκειάρχη. Τα πρόσωπα αρχίζουν να φανερώνονται, αν και παράλληλα όλοι έχουν να κρύψουν ένα κομμάτι της αλήθειας. Ποιος ήταν πραγματικά ο καθηγητής Γυμναστικής στο σχολείο; Ποιες οι σχέσεις του με τη διεύθυνση και ορισμένους γονείς; Ποια ήταν η πραγματική σχέση του με τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σταματάκη; Ο Νικόλας αισθάνεται ότι ο γυμναστής προσπάθησε για κάποιο λόγο να τον αποτρέψει από το να δεχτεί τη θέση στο καινούριο σχολείο. Αντί όμως ο φόνος να τον αποθαρρύνει, ο Νικόλας αποφασίζει να μπει στον λαμπερό αυτό κόσμο των επικίνδυνων μυστικών και δύναμης. Τώρα πλέον είναι ένας ορκισμένος κυνηγός του κακού και έπειτα από όσα βίωσε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες, αποδέχεται την πρόταση του νέου λυκειάρχη, για να εξερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved