Παρά Πέντε: Έξι σπουδαίοι ηθοποιοί της σειράς που έχουν φύγει από τη ζωή
Media

Παρά Πέντε: Έξι σπουδαίοι ηθοποιοί της σειράς που έχουν φύγει από τη ζωή

Δεκαοκτώ χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο νέο επεισόδιο της σειράς «Στο παρά πέντε» και σε κάθε επανάληψη συνεχίζει να σημειώνει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Από τη σειρά πέραν των βασικών πρωταγωνιστών πέρασαν δεκάδες ηθοποιοί και μέσα σε αυτά τα χρόνια κάποιοι δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Ειρήνη Κουμαριανού

Koumarianou.jpg

Πέθανε στις 25 Ιανουαρίου 2013 σε ηλικία 82 ετών. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με καρδιακά προβλήματα. Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου τον Νοέμβριο του 2016, δόθηκε το όνομά της σε πλατεία στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Κουρτίου (πλατεία Ειρήνης Κουμαριανού).

Βασίλης Τσάγκλος

Tsaglos.jpg

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή τον Φλεβάρη του 2017, αφήνοντας το στίγμα του και στο «Παρά 5» σε έναν από τους πιο αστείους ρόλους Το 1989 πήρε την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, του οποίου το θερινό θέατρο φέρει το όνομά του. Το 1984 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία Η κάθοδος των εννιά

Γιώργος Κοτανίδης

kotanidis.jpg

Έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου 2020. Ήταν ένας από τους δημιουργους του Ελεύθερου Θεάτρου στο Άλσος Παγκρατίου και αργότερα στη διάρκεια της θεατρικής του καριέρας συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους και σκηνοθέτες, παίζοντας θεατρικούς ρόλους όλων των ειδών. Ενσάρκωσε, επίσης, αρκετούς ρόλους στον ελληνικό και διεθνή κινηματόγράφο, όπως και στην τηλεόραση

Πάνος Χατζηκουτσέλης

xatzikoutselis.jpg

Έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου του 2020.Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυομένη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση σε σειρές όπως η «Μαντάμ Σουσού» και «Η ζωή του Αττίκ». Γνωστός έγινε και για τη σειρά «Εκείνες και Εγώ». Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 20 Μαρτίου 2020 σε ηλικία 74 ετών. Κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η βιβλιοθήκη του δωρίστηκε στον Δήμο Πετρούπολης.

Βαγγέλης Πλοιός

ploios.jpg

Πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεργάστηκε, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, με όλους τους μεγάλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εποχής του και υπήρξε αδελφικός φίλος και συνεργάτης του Ντίνου Ηλιόπουλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved