Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Ερωτευμένοι και έτοιμοι να μοιραστούν την ίδια τηλεοπτική στέγη!
Media

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Ερωτευμένοι και έτοιμοι να μοιραστούν την ίδια τηλεοπτική στέγη!

Ο έρωτας καλά κρατεί για τον Αργύρη Πανταζάρα και την Σίσσυ Τουμάση, η οποία κάνει ντεμπούτο στο «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, όπου ο ηθοποιός κρατά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «O παράδεισος των κυριών».

Το ζευγάρι συμπληρώνει δύο χρόνια σχέσης και αφού πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με αρκετές αποδράσεις επέστρεψαν και οι δύο στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στον Alpha.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και φέτος θα βρίσκονται στη μικρή οθόνη στο ίδιο κανάλι.

Από τη μια, ο Αργύρης Πανταζάρας θα συνεχίσει κανονικά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “O παράδεισος των κυριών” και από την άλλη, η σύντροφός του, Σίσσυ Τουμάση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ίδιου σταθμού, “Το προξενιό της Ιουλίας”.

Η σχέση τους ξεκίνησε αρχικά ως επαγγελματική, αφού συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2021 στο θέατρο «Πορεία» στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet», όπου γεννήθηκε ο έρωτας τους.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved