Μαλέλης: «Οι παρουσιάστριες στην αγωνία τους να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον, θα φτάσουν στα άκρα»
Media

Μαλέλης: «Οι παρουσιάστριες στην αγωνία τους να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον, θα φτάσουν στα άκρα»

Ο Σταματης Μαλέλης μίλησε στην Ελένη για τον γάμο του το καλοκαίρι αλλά σχολίασε και τα πρόσωπα της τηλεόρασης. 

Αναφερόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο, είπε πως στην αρχή δεν τον ήξερε αλλά τον άκουσε στο ραδιόφωνο και ντου άρεσε.

«Μόλις τον είδα του ζήτησα να κάνει δοκιμαστικό και εκείνος μου είπε πως δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση. Η εκπομπή της αγγελικής Νικολούλη ήταν δικό μου στοίχημα. Όλο ντο βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί περίμενα τα νούμερα της πρεμιέρας. Ο Γιώργος Λιάγκας μου αρέσει γιατί μπορεί να κάνει πολύ καλά και ενημέρωση και ψυχαγωγία».

Σε σχέση με την πρωινή ζώνη φέτος είπε χαρακτηριστικά πως θα γίνει «σφαγή».

«Οι παρουσιάστριες τη πρωινής ζώνης στην αγωνία τους να ξεπεράσουν μισή μονάδα ο ένας τον άλλον, φοβάμαι θα φτάσουν στα άκρα. Οι ‘’Αταίριαστοι’’ γύρισαν στην ώρα τους και αυτό έφερε σε δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά. Και τη Ζήνα Κουτσελίνη εγώ την έχω βγάλει στην τηλεόραση και στο κοντρόλ ήμουν εγώ».

malelis-(1).jpg

Όπως είπε διαχρονική αξία της ψυχαγωγίας είναι η Ρούλα Κορομηλά.

«Χαίρομαι που παραμένει ψηλά και είναι star. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ταλαντούχος και πραγματικός showman. Κρίμα θα είναι να λείψει από την τηλεόραση».

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε όμως, και για την προσωπική του ζωή.

«Βρήκα μία υπέροχη σύντροφο και παντρευτήκαμε το καλοκαίρι. Προσπάθησα να κρατήσω τον γάμο όσο μπορούσα μακριά από τις κάμερες. Ο γάμος μου έγινε γνωστός γιατί μου έκαναν έκπληξη οι φίλοι μου στη Νάξο. Τι να έκανα; Παντρεύτηκα ανήμερα των γενεθλίων μου για να μην ξεχνάω την επέτειο. Ένας λόγος ήταν και αυτός. Αυτό που νιώθω όταν βλέπω το εγγονάκι μου είναι μία τρέλα. Δεν ντο περίμενα ότι θα νοιώσω έτσι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved