My Style Rocks: Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας...Είμαι όρθια»
Media

My Style Rocks: Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας...Είμαι όρθια»

My Style Rocks: Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Αμάντα Μανωλάκου.

Η παίκτρια θέλοντας να «στηρίξει» το λευκό σύνολο που επέλεξε να φορέσει, μίλησε δημόσια για το αυτοάνοσο και πώς το αντιμετώπισε όταν έμαθε πως πάσχει από αυτό.

manolakou-(1).jpg

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και έκρυβα το σώμα μου. Έχω ένα αυτοάνοσο, για εμένα ήταν σοκ, θα το έχω για πάντα. Ήταν κάτι πολύ δυνατό μετά τον θάνατο του πατέρα μου, άρχιζα να κρυβομαι, να κρύβω το σώμα μου, η κορτιζόνη μένει 12 με 18 μήνες. Τώρα ήμουν έτοιμη να επιστρέψω στο παιχνίδι, να αλλάξω αυτό που μου λεγάτε, να μην κρύβω το σώμα μου. Έχω και ένα παιδάκι και έχω αποφασίσει να το αλλάξω. Είμαι πολύ χαρούμενη και κουρασμένη γιατί εδώ και 5 χρόνια κρύβω το σώμα μου και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό και τα καταφέρνω. Το μόνο που με ένοιαζε είναι να ρωτήσω την μητέρα μου και να της πω “ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω γιατί έχω ένα παιδί”. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι καλά. Είμαι όρθια και έχω όλα όσα χρειάζομαι, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ποια είναι η Αμάντα Μανωλάκου

Γεννήθηκε στην Αθήνα από μπαμπά Μανιάτη και μαμά Χιώτισσα, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά δηλώνει influencer. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο 7 ετών.

Η Αμάντα δεν είναι άγνωστη στο My Style Rocks καθώς είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

AMANTA-MANWLAKOY.webp

Χαρακτηρίζει το στυλ της «έντονο και… τέλειο»! Της αρέσει το σέξι ανδρόγυνο στυλ, τρελαίνεται να κάνει mix and match, ψωνίζει από fast fashion «επειδή έχουν τις καλύτερες απομιμήσεις μεγάλων οίκων» αλλά και από καταστήματα second hand.

Το πιο ακριβό ρούχο που έχει είναι ένα φόρεμα αξίας 60.000 ευρώ που της έχουν κάνει δώρο οι γονείς της. Εάν κάτι την ενοχλεί στις γυναίκες είναι… η κακογουστιά! Έχει αρκετές φίλες, είναι αρκετά ανταγωνιστική και επιστρέφει στο My Style Rocks για να το ζήσει μέχρι τον τελικό, αυτή τη φορά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved