Νέστορας Φωτιάδης: Στο πλευρό της Πιερίδη ο πρώην σύντροφός της και μπαμπάς του παιδιού της
Media

Νέστορας Φωτιάδης: Στο πλευρό της Πιερίδη ο πρώην σύντροφός της και μπαμπάς του παιδιού της

Super Κατερίνα: Ο Νέστορας Φωτιάδης, πρώην σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη και πατέρας του γιου της, μίλησε στην εκπομπή του Alpha.

Ο ίδιος στέκεται στο πλευρό της μετά τα όσα έγιναν με τον τωρινό σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, καθώς διατηρούν άψογες σχέσεις, μιας και έχουν μαζί κι ένα παιδί που λατρεύουν και οι δύο.

«Την Μαριάντα την ξέρω πολύ καλά. Αν δεις κάποιον στενοχωρημένο, τον ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται, οπότε ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί, είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο», είπε αρχικά ο Νέστορας Φωτιάδης και συνέχισε:

fotiadis.jpeg

«Ανθρώπινα και μόνο όταν θέλεις να δώσεις μία συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα το να συμπαρασταθείς, δεν χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι σε κάποιον. Ακόμα και με μία σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Ούτως ή άλλως έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα γιατί ο Νικόλας κοντεύει τα 10, μπαίνει στην προεφηβεία πια. Συζητάμε κάθε μέρα.

Οπότε η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πούνε κάτι, νομίζω ότι βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Χθες μιλήσαμε για το σχολείο, καλά την άκουσα, είναι καλά και νομίζω ότι θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας, είναι το παιδί που έχουμε μαζί και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί. Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved