Γιώργος Χρυσοστόμου για Ναυάγιο: «Αυτός ο ήρωας με γοήτευσε»
Media

Γιώργος Χρυσοστόμου για Ναυάγιο: «Αυτός ο ήρωας με γοήτευσε»

Το Ναυάγιο: Τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα τον απολαύσουμε αυτή τη σεζόν στη νέα σειρά του Mega και ο ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξή του.

Το οχηματαγωγό «Φοίνιξ», που θα τους μετέφερε από τα Χανιά στον Πειραιά, για να πάρουν το αεροπλάνο για το Παρίσι, βουλιάζει. Η Ειρήνη σώζεται, αλλά ο Απόστολος θα χαθεί μαζί με εκατοντάδες συνεπιβάτες. Μετά το τραγικό ναυάγιο, όλα αλλάζουν...

  • Έπειτα από πολύχρονη απουσία, ποιο ήταν το δέλεαρ για την επιστροφή σας στην TV;

Αυτό το καλοκαίρι δεν ήθελα να συνεχίσω περιοδείες, αλλά να κάνω τηλεόραση και το διεκδίκησα.

Δεν είχα δουλέψει ξανά με αυτή την εταιρία παραγωγής. Εκτιμώ το σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη. Χαίρομαι που οι άνθρωποι που ασχολούνται με το κάστινγκ με επέλεξαν για ρόλο που-εν πρώτοις-εγώ δεν θα με επέλεγα, γιατί μπορεί να μη μου έβγαινε καλά.

Μαζί, όμως, με την παρτενέρ μου Αναστασία Παντούση, που εκτιμώ πολύ ως ηθοποιό, έπεσαν στην πλευρά της ζυγαριάς για να πω το ναι. Τα γυρίσματα αυτά μη δεν συμβαίνουν και κάθε μέρα.

Από τη στιγμή που αρχίζει να κουνάει το καράβι και μετά, έχουμε κάνει πολύ εντυπωσιακά γυρίσματα.

Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Υποβρύχιες λήψεις, αρκετά πλάνα που είμαστε σε κανονικό καράβι και άλλα που είναι σε ντεκόρ -δένουν όλα μαζί και είναι πολύ εντυπωσιακό».

  • Γοητευτικός ήρωας ο Απόστολος Κασσιμάτης;

«Ο Απόστολος είναι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος. Ρομαντικός κι αγαπά πολύ τη γυναίκα του. Έχει σπουδάσει χημικός, βρέθηκε στα Κύθηρα για μια δουλειά. Δεν θα το δούμε στην οθόνη, αλλά το έχουμε κατασκευάσει εμείς, για να έχουμε ένα γνώμονα. Χτύπησε, πήγε σε ένα γιατρό και γνώρισε την Ειρήνη, την κόρη του γιατρού. Το γιατρό θα τον γνωρίσουμε στο σίριαλ.

Ερωτεύθηκαν και παντρεύτηκαν. Σε συνδυασμό με το σομελιέ κομμάτι της Ελληνογαλλίδας συζύγου του, φτιάχνουν μαζί ένα εργαστήριο αρωμάτων. Αυτός ο ήρωας είναι πολύ ευαίσθητος, λεπτομερής. Λειτουργεί με την όσφρηση και τις αισθήσεις του γενικότερα. Το ζευγάρι είναι τρομερά αγαπημένο, ερωτευμένο και πολύ ταιριαστό. Αυτός ο ήρωας με γοήτευσε όταν μου προτάθηκε και τον επέλεξα γιατί, πέραν των πρακτικών θεμάτων, σε σχέση με τον ήρωα που κάνω στο θέατρο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετος. Με γοητεύουν οι ακραίες διαφορές μεταξύ των ρόλων που κάνω».

nauagio2.jpg
  • Στη σειρά θα κρατηθεί η ονομασία του αρώματος που έχει στο βιβλίο, «Aerien»;

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που το έχουμε ονοματίσει. Αυτό το άρωμα έχει μια πολύ ωραία στιγμή.

Το ζευγάρι βρίσκεται στα Κύθηρα και ο Απόστολος λέει στην Ειρήνη: “Θα κλείσω το φιλί σου μέσα σε ένα μπουκάλι και θα φτιάξω ένα άρωμα από το φιλί σου, από την αλμύρα και από τις λεβάντες του νησιού”. Υπάρχει ένας διαγωνισμός αρωμάτων στη Γαλλία, έχουν στείλει τη συμμετοχή τους και δεν παίρνουν ποτέ απάντηση. Έχει σκηνές που πηγαίνουν στο ταχυδρομείο συνέχεια και δεν έρχεται ποτέ αυτό το γράμμα.

Εντέλει τους δέχονται, αλλά δεν φεύγει καράβι από τα Κύθηρα λόγω καιρού. Επιστρατεύουν τον καπετάν Στελή και τους πηγαίνει με το καΐκι στα Χανιά για να πάρουν το καράβι και να πάνε στον Πειραιά και από εκεί να πάρουν το αεροπλάνο για το Παρίσι. Υπάρχει αρκετό σασπένς μέχρι να το καταφέρουν, μιας και στο ταξίδι με το καΐκι συναντούν τρικυμία και κακό καιρό. Το ζευγάρι είναι εκτεθειμένο στην κακοκαιρία».

  • Η σειρά θα έχει συγκεκριμένα επεισόδια ή ξεκινά ο πρώτος κύκλος και βλέπουμε;

«Νομίζω πως θα πάει προς το δεύτερο κύκλο, καθώς η ιστορία έχει ενδιαφέρον. Τι γίνεται μετά το ναυάγιο».

  • Ενδιαφέρουσα η μεταφορά βιβλίων στην TV;

«Θετικό είναι το σχόλιο που έχω να κάνω, γιατί υπάρχουν πολλές ωραίες ιστορίες γραμμένες. Καθώς η διασκέδαση βγαίνει στην οθόνη, λιγοστεύει ο κόσμος που διαβάζει βιβλία, οπότε θεωρώ θετικό το γεγονός ότι η μυθοπλασία έχει πάρει ανοδική πορεία. Αφού γράφονται ωραία βιβλία με ενδιαφέρουσες ιστορίες, είναι καλό να τις βλέπει το κοινό. Αν ψάξουμε και σε παλαιότερα βιβλία -εννοώ Βιζυηνό για παράδειγμα-, υπάρχουν εξαιρετικές ιστορίες που θα πρέπει να τις γνωρίσει ο κόσμος. Συνάνθρωποί μας που δεν διαβάζουν», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved