Τηλεθέαση: Η Μπέττυ Μαγγίρα ήρθε και έφερε «αναταραχή» στα νερά της πρωινής ζώνης του ΣΚ!
Media

Τηλεθέαση: Η Μπέττυ Μαγγίρα ήρθε και έφερε «αναταραχή» στα νερά της πρωινής ζώνης του ΣΚ!

Να «ταράξει» τα νερά της πρωινής ζώνης και τις ισορροπίες στην τηλεθέαση κατάφερε η Μπέττυ Μαγγίρα που έκανε πρεμιέρα χτες 23/9 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «I love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα και την παρέα της ρίχτηκε στη μάχη του ανταγωνισμού του Σαββατοκύριακού ο οποία φέτος είναι παραπάνω από σκληρός.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, το «I love Σου Κου» κατέγραψε ποσοστό 12,4% στο δυναμικό κοινό και 11,7% στο γενικό σύνολο.

i_love_sk_ant1.jpg

Μπέττυ Μαγγίρα

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης των εκπομπών:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση13,3%17,3%
Χαμογέλα και πάλι12,4%9,4%
I love Σου Κου12,7%11,7%
Οι Δεκατιανο8,4%13,6%
Γεια σου8,8%9,4%
Δύο στις 103%4,2%

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Hello, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης και στο πόσο την απασχολούν.

«Με απασχολούν από την άποψη ότι θα στεναχωρηθώ να κάνω χαμηλά νούμερα καθ θα χαρώ αν κάνω υψηλά. Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο στο οποίο δίνω βάση. Θέλω να αφιερώνω χρόνο σε πράγματα που είναι καινούργια, που χτίζονται τώρα. Απαιτούν και χρόνο και ώριμη σκέψη. Δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές και κάποιες σπασμωδικές κινήσεις που έχω δει κατά καιρούς να γίνονται σε εκπομπές και που είναι υπαγορευμένες από πανικό. Θεωρώ πως ο πανικός δεν βοηθά ποτέ σε τίποτα. Το καθετί χρειάζεται χρόνο για να βρει το δρόμο και το κοινό του, να δέσει και να ωριμάσει. Αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Μακαλιά, με τα άλλα δύο παιδιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα, συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο για να αναπτύξουμε κοινούς κώδικες. Τα νούμερα είναι αυτά με τα οποία πορευόμαστε στην τηλεόραση. Τα σέβομαι, τα διαβάζω, τα ακούω και προχωρώ βήμα βήμα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved