H Φάρμα: Η πρεμιέρα του reality αγροτών, το καλωσόρισμα του Κουτσόπουλου και τα πρώτα του λόγια!
Media

H Φάρμα: Η πρεμιέρα του reality αγροτών, το καλωσόρισμα του Κουτσόπουλου και τα πρώτα του λόγια!

H Φάρμα: To πολυαναμενόμενο ριάλιτι αγροτών επέστρεψε τηλεοπτικά, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Star και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάς καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις. 

Μας είπε λοιπόν την πρώτη «καλησπέρα» από την Ορεινή Αρκαδία και μάλιστα από το Όρος Μαίναλο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος εντυπωσιάζει σε αυτόν τον νέο του ρόλο, μας έκανε μία μικρή ξενάγηση στη φάρμα, επισημαίνοντας πρώτα τα όσα θα λείπουν από τους τηλεοπτικούς αγρότες όσο καιρό θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Τρεχούμενο νερό υπάρχει αλλά μόνο έξω από το σπίτι. Δεν έχουν φως και φυσικά ούτε τηλέφωνο, ούτε κάποια μορφή ενέργειας για να ζεσταίνονται. Εννοείται ούτε air condition για να δροσιστούν σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών.

Ο παρουσιαστής επίσης τόνισε ότι το μποστάνι που υπάρχει στη φάρμα θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα των αγροτών προκειμένου να μπορούν να έχουν φαγητό για να φάνε ενώ μας σύστησε και τους επιπλέον ενοίκους της φάρμας, τα ζωάκια που θα πρέπει να φροντίζουν οι παίκτες.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην πρεμιέρα της Φάρμας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved