Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα δέχεται δολοφονική επίθεση στο νοσοκομείο
Media

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα δέχεται δολοφονική επίθεση στο νοσοκομείο

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία δηλητηρίαση, δέχεται δολοφονική επίθεση με θανατηφόρα ένεση από τη Νότα, αλλά καταφέρνει να την εξουδετερώσει με μια νυχιά στο πρόσωπο. 

Η Αλεξάνδρα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία δηλητηρίαση, δέχεται δολοφονική επίθεση με θανατηφόρα ένεση από τη Νότα, αλλά καταφέρνει να την εξουδετερώσει με μια νυχιά στο πρόσωπο. Ο Ιάσονας, καλείται για κατάθεση ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση και ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει στη φυλακή πακέτα με φαγητό στην Αλεξάνδρα. Αυτό είναι και η αφορμή για να επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ τους. Ο Στρατής, με αφορμή τη θυματοποίηση που δέχεται η κόρη τους, Μαρίνα, προτείνει στη Γεωργία να φύγουν μετανάστες στην Αμερική. Οι τύποι που θέλουν να αγοράσουν γη στο Κιάρι, σχεδιάζουν να καταφέρουν τη Μαργέτα να ασχοληθεί με την πολιτική για να την παγιδεύουν και να πετύχουν τα σχέδια τους.

EF_S02_EP011_MASTER_MIXDOWN.Copy.01.Sub.21-(1).jpg

Έρωτας φυγάς

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση, σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα ο Μιχάλης αποδεικνύει ότι πίσω απ’ την καταγγελία εναντίον της Νάντιας είναι η Ελπίδα… Διαδίδεται πως ο Ιάσονας έβαλε να δηλητηριάσουν τη γυναίκα του, ωστόσο κι άλλες κρατούμενες αρχίζουν να έχουν ανάλογα συμπτώματα… Το κλίμα μεταξύ Στέφανου και Μαργέτας αρχίζει κάπως να θερμαίνεται.

erotas-fygas-alexandra.jpg

Ο Νικόλας εξομολογείται στην Άννα πως τη σκέφτεται… Η Ευγενία με ενοχές λέει στη Νότα πως εύχεται να πεθάνει η Αλεξάνδρα. Τότε η Νότα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο νοσηλείας της Αλεξάνδρας, αποφασισμένη να δώσει η ίδια ένα τέλος στη ζωή της Αλεξάνδρας…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved