My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Διονυσία Κουκίου: «Είναι ανήθικο! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς»
Media

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Διονυσία Κουκίου: «Είναι ανήθικο! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς»

My Style Rocks: Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Διονυσία και Γεωργία μετά την πασαρέλα της πρώτης.

Αφορμή στάθηκε ένας προηγούμενος καβγάς κατά τον οποίο η Μορτασία ανέφερε πως «μαγειρεύονται» οι βαθμολογίες.

koukiou-(5).jpg

«Κατ’ αρχάς, αν μου επιτρέπετε κα. Καραβάτου, θα ανακαλέσεις, αυτή τη φορά σου κουνάω και το δάχτυλο και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Θα ανακαλέσεις για αυτό που είπες και θα το πεις on the record, όχι off the record, γιατί σε ρώτησα, όταν είχαμε ένα μικρό διάλειμμα: Μορτασία μου, αυτό το είπες αλήθεια ότι φτιάχνω τις βαθμολογίες; Γιατί είναι ανήθικο! Ήμουν και εγώ στην ηλικία σου», είπε αρχικά η Διονυσία.

koukiou-(2).jpg

«Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ! Δεν σου επιτρέπω Λοιπόν, δεν μπορείς να με προσβάλλεις και να με λες ανήθικη γιατί, όταν λες πως φτιάχνω εγώ τις βαθμολογίες, στα δικά μου αυτιά ακούγεται ανήθικο. Θα μου πεις τι είπες όταν δεν έγραφαν οι κάμερες και σε παρακαλώ να πεις την αλήθεια αλλιώς δεν θα σου επιτρέψω να πεις πάλι το όνομα μου», συμπλήρωσε. Όταν η Γεωργία προσπάθησε να παρέμβει τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα.

koukiou-(3).jpg

«Αγάπη μου, δεν θέλω δικηγόρο εδώ ξαφνικά! Μη μιλάς! Μη μιλάς! Μη μιλάς! Γεωργία μου, σε παρακαλώ, μιλάω εγώ τώρα. Πάρε άλλη ώρα τον χρόνο σου να κάνεις ότι θέλεις. Μη μιλάς! Κορίτσι μου, δεν σου επιτρέπω αυτή τη στιγμή να μιλάς». Τι απάντησε;

Δες τα βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved