Η Φάρμα: «Δεν ξέρει τι είναι ειλικρίνεια... Θα την πιάσω από το μαλλί» - Φούντωσε ο καβγάς!
Media

Η Φάρμα: «Δεν ξέρει τι είναι ειλικρίνεια... Θα την πιάσω από το μαλλί» - Φούντωσε ο καβγάς!

Η Φάρμα: Δεν τα πάνε καλά από την πρώτη στιγμή και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά, στο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης (28/9).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε για πρώτη φορά τους παίκτες στον Αχυρώνα. Πριν ξεκινήσει το Συμβούλιο υποδέχτηκαν τις δυο Μονομάχους, τη Μαρία Περπινιά και την Έλενα Καραμβάση.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τα αστεία του όπως πάντα όμως τα γέλια δεν κράτησαν και για πολύ.

Γρήγορα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στην Έλενα και τη Μαρία, όταν η πρώτη ισχυρίστηκε ότι η συμπαίκτριά της δεν της είπε ότι θα την επιλέξει ως δεύτερη μονομάχο, ενώ η Μαρία ανέφερε το αντίθετο.

«Λυπάμαι, πάρα πολύ που πρέπει να αγωνιστώ μαζί της. Λυπάμαι που πρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο μαζί της», είπε η Έλενα.

1695929485973-740727364-farma.jpg

O παρουσιαστής ρώτησε τη Μαρία αν θα επέλεγε κάποιον άλλο μονομάχο κι εκείνη απάντησε πως θα επέλεγε και πάλι την Έλενα, γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει.

«Γελάω απλά. Χθες, έγιναν πολλές αποκαλύψεις, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω, γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι, όποτε το παρουσίασα και εγώ ότι το είχαμε συζητήσει. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια. Προσπάθησα να το προστατεύσω όλο αυτό γιατί είναι και μάνα δυο παιδιών», είπε χαρακτηριστικά με την Έλενα να συμπληρώνει:

«Ειλικρινά ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το ψέμα μπορεί να με βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Αυτή η γυναίκα έχει τσακωθεί με την αλήθεια, δεν ξέρει τι πάει να πει αλήθεια. Το να με κοροϊδεύει ο άλλος μέσα στα μούτρα μου μπορεί να με τρελάνει».

«Εάν το συνεχίσει μέσα θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε; Εμένα ψεύτρα δε θα με πει κανείς», είπε κλαίγοντας η Μαρία.


Δείτε τα βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved