Οι Πανθέοι: Η οικογένεια μπαίνει στο στόχαστρο για έναν φόνο
Media

Οι Πανθέοι: Η οικογένεια μπαίνει στο στόχαστρο για έναν φόνο

Οι Πανθέοι: Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ταράξει ακόμα μία φορά τους Πανθέους καθώς στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε έναν φόνο να τους αναστατώνει όλους και να βάζει στο στόχαστρο τα μέλη της οικογένειας...

 

Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Βλάσης Πανθέος, οι ισορροπίες στην οικογένεια άλλαξαν ραγδαία. Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια, ο Ισίδωρος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως δεν είναι το βιολογικό παιδί του Βλάση, ενώ η Χρυσοστόμη, που επιθυμεί να υπάρχει αρμονία και ηρεμία στην οικογένεια της, θέλει να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά που υπάρχουν στη δεύτερη διαθήκη του πατέρα της.

vlasis-pantheos-giorgos-konstantinou.jpg

Οι Πανθέοι

Σημαντικό ρόλο, όμως, στις εξελίξεις, που θα επηρεάσουν άμεσα τους Πανθέους, έχει και ο Γάννης Μαρμάρης. 0 τελευταίος είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, που πλησιάζει με προσοχή την οικογένεια για να φέρει εις πέρας τα σατανικά σχέδιά του. Ο Μαρμάρης μια μέρα κανονίζει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο και τον Οικονόμου. Όμως, ξαφνικά, το ραντεβού τους αναβάλλεται, καθώς ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι του πρώτου. Φυσικά, αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο του Μαρμάρη για να αποφύγει τη συνάντηση ώστε να μην τον αναγνωρίσει ο Ισίδωρος και αφού το πετυχαίνει συνεχίζει ακάθεκτος τον στόχο του.

pantheoi.official_369886531_631787509057781_4825106553223867962_n.jpg

Οι Πανθέοι

Οι ώρες περνούν και μια είδηση σκάει σαν βόμβα. Συγκεκριμένα, όλοι μαθαίνουν πως ο συμβολαιογράφος των Πανθέων δολοφονήθηκε! Η Αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του άτυχου άντρα, αλλά ο Μαρμάρης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καλύψει τα ίχνη του και να στραφούν οι υποψίες αλλού. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της οικογένειας επικρατεί πανικός, ενώ όλοι είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του Οικονόμου. Περισσότερο επηρεασμένος, ωστόσο, είναι ο Ισίδωρος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και αδυνατεί να κατανοήσει την πλεκτάνη στην οποία έχει μπλεχτεί. Μάλιστα, υποψιάζεται πως τα οικογενειακό μυστικά τους ήταν αυτά που τον έβαλαν στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη.

pantheoi.official_381611621_1340744006871155_9114988923562756985_n.jpeg

Οι Πανθέοι

Στη συνέχεια, όμως, επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων. 0 ίδιος φοβάται για τις εξελίξεις που θα έχει αυτή η υπόθεση, ενώ τα αδέλφια του προσπαθούν να καταλάβουν ποιος και γιατί ήθελε νεκρό τον συμβολαιογράφο τους! Μάλιστα, όπως θα δούμε, οι Αρχές στρέφονται προς τους Πανθέους, ζητώντας τους να δώσουν κατάθεση, και κυρίως στον Ισίδωρο, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον συμβολαιογράφο λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί...

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved