Fame Story: Η επιστροφή! Θυμάσαι τους προηγούμενους κύκλους και τους νικητές;
Media

Fame Story: Η επιστροφή! Θυμάσαι τους προηγούμενους κύκλους και τους νικητές;

Fame Story, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα απόψε  με το πρώτο Live και πολλές-πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. 

Το Fame Story Live θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Πάμε να θυμηθούμε τους προηγούμενους κύκλους και τους νικητές

fame.jpg

Το Fame Story προβλήθηκε για τέσσερα χρόνια από τον ΑΝΤ1 και βασίζεται στο Star Academy του Endemol. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα. Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά μαθήματα με καθηγητές (π.χ. Αντώνης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ). Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

2002 Νικητής ο Νότης Χριστοδούλου

notis.jpg

Σήμερα ασχολείται με την σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη.«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας».

2004 Νικήτρια η Καλομοίρα

Kalomoira.jpg

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004, με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 2», στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους -με τον πρώτο της να γίνεται χρυσός και να επανακυκλοφορεί-, ένα karaoke, τέσσερα cd singles και συνολικά 21 τραγούδια. Έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχει συμμετάσχει στη σειρά «Η Λάμψη», έχει κάνει promotion σε αρκετές επώνυμες εταιρείες και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της. Το 2008, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Γονίδης, Έλλη Κοκκίνου.

2005 Περικλής Στεργιανούδης

sddefault.jpg

Μπορεί να μη συνέχισε την πορεία του στο τραγούδι, όμως, ο Περικλής παραμένει στις μνήμες όλων και είναι από τους διαγωνιζόμενους σε talent shows που όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα τον θυμόμαστε! Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατά ονόματα του χώρου όπως είναι για παράδειγμα ο Χρήστος Δάντης και ο Νίκος Κουρκούλης. Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα και δύο δίσκους. Τον “Περιπλανήσεις” που βγήκε το 2005 και τον “Πειρασμός” που έγινε διαθέσιμος το 2009.

Ο Περικλής Στεργιανούδης επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει μόνιμα στη Γερμανία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Ο ίδιος, διατηρεί προφίλ στα social media, τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός!

2006 Λεωνίδας Μπαλάφας

mpalafas.jpg

Ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις στην μπουάτ Απανεμία στην Πλάκα το 2003, στην συνέχεια ακολούθησαν εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το 2006 συμμετείχε στο Fame Story 4 από το οποίο βγήκε και νικήτης. Στην ελληνική δισκογραφία έκανε το ντεμπούτο του με το CD single με τίτλο Ο Λεωνίδας και οι Πότες το 2007. Στην συνέχεια ακολουθούν τα CD "Ταξίδι για να σε βρω" 2009, "Ανοιξιάτικη μέρα" το 2010. Το 2012 κυκλοφορεί από την Antart μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία το διπλό CD του με τίτλο "Ας ρίχνει και χαλάζι" ενώ το 2013 επανέρχεται με το επίσης διπλό CD με τίτλο "Απηλιώτης", που αποτελείται από τραγούδια σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα, με ύφος σμυρναίικου ρεμπέτικου σε μια προσπάθεια να παντρέψει το ύφος και τον ήχο του 1930 με το σήμερα. Το 2014 κυκλοφορεί πάλι από την AntArt το CD με τίτλο "Ανηφοριά". Κάθε μία από τις δισκογραφικές του δουλειές έχει και διαφορετικό ύφος, ενώ οι live εμφανίσεις του έχουν έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Θυμήσου όμως ότι εκτός από τα πρόσωπα που πήραν τη νίκη το talent show έχει βγάλει σπουδαίους τραγουδιστές

  • Γρηγόρης Πετράκος
  • Θάνος Πετρέλης
  • Ραλλία Χρηστίδου
  • Κώστας Καραφώτης
  • Γιώργος Λιανός
  • Κωνσταντίνος Αργυρός
  • Γιώργος Χρήστου
  • Μάρω Λύτρα
  • Ελένη Χατζίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved