Media

Μάστορας: Η απάντηση για το αν σκέφτεται να παντρευτεί τη Γαρυφαλλιά & η συνεργασία με Ρουβά

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Μάστορας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την επικείμενη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά για την οποία δείχνει πολύ χαρούμενος. 

Μπορεί να μη θέλησε να δώσει μία… ξεκάθαρη απάντηση για το εάν σκέφτεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη όμως αρκέστηκε στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια που είναι μεγαλεπήβολα.

mastorass.jpg

Όπως είπε, οι Μέλισσες αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού την την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και τόνισε:

«Ο Λυκαβηττός μου θυμίζει πολύ τις συναυλίες που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και να, που ήρθε η ώρα να παίξουμε κι εμείς εκεί!».

Ο ίδιος συνέχισε ενθουσιασμένος λέγοντας: «Τσιμπιέμαι για όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Το ότι είμαστε μαζί είναι κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο. Ήταν ξεχωριστή εμπειρία το Ηρώδειο, κάναμε αφιέρωμα σε συγκροτήματα. Ένιωσα άγχος και τεράστια ικανοποίηση, χαρά και υπερηφάνεια».

Σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις του τον χειμώνα, αποκάλυψε ότι θα είναι με τον Σάκη Ρουβά σε Έναστρον ενώ ο ίδιος τόνισε με χαρά: «Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με άτομα που θαυμάζω».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved