Πρεμιέρα Πρωινό Σουσου: Η εντυπωσιακή Τσολάκη, το υπερπαραγωγή πλατό και η ανθοδέσμη του συζύγου της
Media

Πρεμιέρα Πρωινό Σουσου: Η εντυπωσιακή Τσολάκη, το υπερπαραγωγή πλατό και η ανθοδέσμη του συζύγου της

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης 4/10 η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή του Open, Πρωινό Σουσού φορώντας ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Πόσο" του Κωνσταντίνου Αργυρού μας ξενάγησε στο εντυπωσιακό πλατό της.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Είμαστε εδώ για να σας πούμε την πιο όμορφη, την πιο αληθινή, την πιο ζεστή μας καλημέρα", είπε και καλωσόρισε το κοινό. "Το άγχος της πρεμιέρας είναι κάτι που υπάρχει, όσα χρόνια και αν περάσουν. Από την άλλη μεριά, από χτες που έφτασα εδώ και είδα αυτό το σπίτι, αυτό το όμορφο σπίτι... είναι η πρώτη φορά που είμαι μέλος μιας οικογένειας που φτιάχνει κάτι τόσο όμορφο και σας ευχαριστώ»!

tsolaki2.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Τσολάκη: «Επιδικώκουμε να σας κάνουμε το πρωινό μας καφεδάκι, να το απολαμβάνουμε με ένα χαμόγελο", συμπλήρωσε μετά και υποδέχτηκε έναν - έναν τους συνεργάτες της. Θυμίζουμε ότι μαζί της είναι οι: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Νίκος Γεωργιάδης, Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Λίγο αφότου μπήκε στο πλατό της εκπομπής ο Δημήτρης Σαράντος, η παρουσιάστρια δέχτηκε μια ανθοδέσμη από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. "Είναι τα λουλούδια της πρεμιέρας, από τον Παύλο μου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved