Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο έρωτας Ιουλίας - Γρηγόρη είναι απαγορευμένος»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο έρωτας Ιουλίας - Γρηγόρη είναι απαγορευμένος»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη που γνωρίσαμε ως Κυριακούλα Ραζίνη στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, μίλησε το πρωί στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή Happy day στον Alpha.

«Είχα πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση και μάλιστα όταν ήρθε αυτή η πρόταση είχα ήδη κλείσει το θέατρο με την ‘Μαντάμ Μποβαρί’. Και με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Απειρανθίτης, ο σεναριογράφος, και μου έκανε την πρόταση. Το σκέφτηκα και απάντησα ‘τι μου ‘κανες τώρα, θέλω να το κάνω αυτό’. Είμαι πολύ χαρούμενη παρότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη.

Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα. Είναι 10ωρα τα γυρίσματα κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Έχω ζήσει εβδομαδιαίες σειρές αλλά αυτό είναι καταιγιστικό κι έχω και τις πρόβες και το παιδί, κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα. Όλα τα γυρίσματα γίνονται σε φυσικούς χώρους σε σπίτια κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πλατό και για αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι ρυθμοί και οι χρόνοι για να βγουν 3 επεισόδια την εβδομάδα, γίνεται μάχη. Αλλά νιώθω σαν να είναι ο πρώτος έρωτας που τα αντέχεις όλα», λέει η Πέγκυ με ενθουσιασμό.

Τι λέει για την ιστορία της σειράς: «Όλη η ιστορία διαδραματίζεται στον Τύρναβο του ’59, όπου οι άνθρωποι -όπως σε όλα τα χωριά ακόμη και σήμερα -το όνομά τους είναι η τιμή τους. Οπότε στην πραγματικότητα όλο αυτό έχει σχέση με το όνομά τους και το τι θα πουν οι υπόλοιποι. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον που οι άνθρωποι είναι σκληροί, δουλεύουν με τη γη και είναι πολύ γήινοι, αναπτύσσεται ένας έρωτας ανάμεσα σε δυο παιδιά που δυστυχώς οι δυο οικογένειές τους είναι σε μεγάλο πόλεμο. Όποτε αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να επιβιώσει, είναι απαγορευμένος».

Pegky-Trikaliwth.jpg

Τι γίνεται μετά το φόνο: «Το χθεσινό επεισόδιο τελειώνει με ένα φόνο. Ο άντρας μου σκοτώνει τον πατέρα της Ιουλίας και από εκεί και πέρα αλλάζουν οι ζωές όλων. Διότι το να σκοτώσεις έναν άνθρωπο εκείνη την εποχή σημαίνει σε στέλνουν σε εκτελεστικό απόσπασμα, είναι θανατική η ποινή. Και μπαίνουμε σε μια ιστορία που έχει πάρα πολλές ανατροπές».

Τέλος αναφέρθηκε στους δύο ρόλους που ενσαρκώνει φέτος στην τηλεόραση και στο θέατρο, «η αλήθεια είναι ότι φέτος συνομιλώ με δυο γυναίκες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Η Κυριακούλα αναγκάζεται να γίνει πάρα πολύ σκληρή για να σώσει την οικογένειά της και πολύ λογική. Από την άλλη πλευρά η Μαντάμ Μποβαρί ζει σε ένα φαντασιακό κόσμο, είναι ένα μοιραίο πλάσμα που θέλει να ζήσει ελεύθερη και να ερωτευθεί και να φύγει από αυτά τα δεσμά».

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved